2011. január 3., hétfő

A lavina elindult!!!!!!!!!!!!!!


Az angyalok köztetek járnak.(ÉS FIGYELNEK!)
Az OCÖ választás előtt ott tartanak a korrupt kutyák, hogy egymás szájából kiszedik a csontot miközben a cigányok éheznek és terrorban élnek az országban. Kérdem én, ki válassza meg ezeket a díszcigányokat? Mert a valójában rájuk szoruló cigányok biztos, hogy nem. Mi egy alkalommal kértünk segítséget több díszcigánytól is, hogy minden településen zökkenő mentesen működhessen roma település őrség a gyilkosságok megfékezése érdekében, de mindenhol siket fülekre találtunk (mert ez nem jövedelmező számukra). Ezek a legnagyobb cigány gyűlölők ezek mind paraziták ellopják a pénzünket és ha nem elég, átállnak a náci párthoz segg nyalónak egy kis alamizsnáért. Ezek nem megvédenek hanem elárulnak minket. 

25 megjegyzés:

  1. Remélem a ROMA politikusok fejlődő lények, és ha a szellemi működésük nincs is egyensúlyban, de legalább haladásban vannak...és nem visszafelé...bár, az ábra nem ezt mutatja!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  2. Ilyenek a ROMA politikusaink!


    Azt mondják neki, hogy nézdcsak kapsz ennyit... ha nem mondod el senkinek hogyan nyúljuk le a többit, aztán kezet rá, és el van felejtve...

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  3. Képzeljétek ha cigány ország lenne és ilyen roma politikusok irányítanák, "HÁT KÖSZÖNÖM DE NEM KÉRNÉK BELŐLE!" se megvédeni- se jó útra terelni- se képviselni.. Látszólag értünk harcolnak de aztán kiderül hogy csak egymás közt folyik a nagy harc, valamiért?? ÁÁÁÁÁ nem a lovéjé ÁÁÁÁÁ!- még az is érdekes nekem hogy az előző roma vezetők,talán nem cigányok voltak!!!!


    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  4. Kolompár Elelmér2011. január 7. 17:31

    Kedves Félnótás!

    Áruld már el hogy melyik cigány vezető nem volt cigány??

    VálaszTörlés
  5. Tisztelt Kolompár Elemér.
    Sért a feltételezés? Nem szeretnék bele szólni a vitátokba.De ki kéred magadnak mert azok a vezetők cigányok. Gondolom a családod. Aki nem tett a világon semmit a cigányoké .Magáért annál többet.

    VálaszTörlés
  6. Kolompár Elelmér.

    El árulom neked IGEN cigány vezetők voltak, és jól éltek megvolt mindenük dögivel.
    El árulom most is cigány vezetők lesznek és ők is jól fognak élni, meglesz nekik is minden dögivel.


    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  7. Kolompár Elelmér2011. január 9. 12:09

    Elősször aszt mondtad hogy nem is voltak cigányok most meg hogy azok. Össze vissza beszélsz.
    Nem tudsz te semit csak okoskodol!!!!

    VálaszTörlés
  8. Kolompár Elelmér2011. január 9. 12:17

    DOMINA! Ugy nehéz tenni a cigányokér hogy ők nem akarnak semit csinálni. Meg gyözödésem hogy nem segélyekkel kell a romákat segitteni hanem rá kell nevelni a munkára és a tanulásra. Sok mindent meg próbáltunk mifelénk Jászságba de szivessebben mennek vasat gyüjteni vagy terményt lopni. Ameddig eszt nem tudjuk meg váltosztatni addig nem is lessz jobb nekünk!

    tiszteletel K. E.

    VálaszTörlés
  9. Én a nagy választásokról írok egy pár sort. Mi felénk is el jött a nagy nap. A Fidesz tartott választás előtti kampány gyűlést a falunkban.
    És én elmentem mert ki volt írva,hogy ott lesz Farkas Flóriánt úr is. Szeretem volna neki fel tenni pár kérdést amit fel is tudtam neki tenni.
    Kérdéseim a következők voltak. Tisztelt Farkas úr ha önök nyerik meg a választásokat mi a tervük mi a programjuk a cigánysággal, és ha van akkor kihez és kinek szóljunk ha élni szeretnék velük? Milyen reményeket tudna a cigányságnak mondani a meg nyugtatásunkra mert az el múlt időben nagy hatalomra jutott a rasszizmus? A válasza igen ki kerülte a kérdéseimet. Na én itt be is fejeztem a Flóriánt úrral. Hazugok és csalok ezek a kulturált álarcot fel vevő emberek.

    VálaszTörlés
  10. Kolompár Elelmér:
    (Sok mindent meg próbáltunk)



    Na nejátszad nekem itt a hőst, soroljá már fel néhány hőstettet ami közvetlen a cigány családokon segíttet volna, és akkor még nem beszéltünk sok mindenről!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  11. Kolompár Elemér
    Képzeld el ha Orbán Viktor 1 helyen próbálkozna.Kolompár Orbán a magyar cigányság legfőbb, vezetője.Ma még.Magyarország cigány kisebbsége rá volt van bízva .Az,hogy nem tudja az érdekeit így a cigányok érdekeit sem kép viselni ez az ö gyengesége.Egy erős kezű vezetőre van szüksége a népnek.Mellesleg rengeteg tanult cigány van .

    VálaszTörlés
  12. NÉVTELEN
    Farkas Flóri,soha nem tett semmit a cigányokért .Most is csak azért harcol mert le jár a mandátuma meg hát van elég pénze a politikára gondolom neki van most a legtöbb.Ahogy hallottam ,kilóra veheti a népet,Nem sokára ki derül .Meg van a pénz s hozzá a hatalom.Élete végéig ö lesz az elnök ha meg válasszák .

    VálaszTörlés
  13. Kolompár Elelmér2011. január 9. 20:06

    Romák Szive!

    Én nem játszom a hőst Te valamit félre értettél.

    A falunkba például rá beszéltem a pedagogusokat hogy foglalkozzanak külön a roma gyerekekkel és bele is mentek ingyen bér mentve. Csak hát! Nem volt aki délután be járt volna pedig a leg többjük már 2-3 szor is meg bukott.
    Asztán! Aszt akartuk hogy romák ujitsák fel a CKÖ szék házat akik munka nélküliekés mi füzetünk érte. Meg igérték de ne nem jötek el!

    4 családnak adtunk tüzi fát most a télire hogy ne fagyanak meg. Töbre sajnos nem telett.

    Ezért mondom hogy elösször is a hozzá állással van baj. Sajnos!

    VálaszTörlés
  14. Ha pénzen múlik akkor bizony övé lesz a királyság, mert Flori, bizony nem herdáta el a pénzét mind Koli, Flori, sunyi szereti a pénzt magánná tartani, koli, el pazarolja a cigányok pénzét is!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  15. Kolompár Elelmér2011. január 9. 20:12

    DOMINA!

    Mellesleg rengeteg tanult cigány van

    Ez sajnos nem igaz. Az országba jó ha van 1000 diplomás cigány ember. Nekem is csak 8 általánosom van de a leg töbnek még az sincs.
    Egymás közöt legalább ne hazudozunk. A cigányok töbsége sajnos aszt hiszi hogy tanulás nélkül is meg lesz majd a gyermek mer ő neki sincs iskolája. De sagéd munkát meg nem akar csinálni mer az büdös vagy lusta a saját kertjét is meg müvelni mert nem paraszt.
    Így nem lehet elöre jutni kérem.

    VálaszTörlés
  16. Kolompár Elelmér:
    Asztán! Aszt akartuk hogy romák ujitsák fel a CKÖ szék házat akik munka nélküliekés mi füzetünk érte. Meg igérték de ne nem jötek el!

    Így nem lehet elöre jutni kérem.))))

    Igen Így nem! nem csak néhány kanyhaló cigány él az országban, szerintem sok nagyon sok cigány őrült volna ennek a munkának amit ti fel ajánlottatok, csak nem tudtak róla. Én magam is szívesen el vállaltam volna.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((RIMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  17. Tudják bennem meg marat az a kép,hogy Kolompárék azért úgy ahogy ki álltak a cigányokért a cigány ellenes támadásoknál.A többi roma politikust nem igen zavarta ez a szörnyűség.Hát szerintem itt meg mutatkozott minden.Én nem azt mondom ezzel ,hogy Kolompárék milyen bele való vetetők,hisz
    itt nincs egyáltalán jó cigány vezető.
    Kolompár Elemér te egy nyílt embernek látszol de kérlek ne azokon akarj segíteni kiken már nem lehet, aztán te cigány ellenedre le hordod őket mert bele fáradtál. Miért nem a fiatalokon segítesz kiken még lehet,hogy a jövő nemzedéke már iskolákat és más hozzá állást mutasson a világ fele.

    VálaszTörlés
  18. Kedves Kolompár Elemér.

    Így nincs értelme a cigány kisebbség választásoknak! ha az akadályokat nem tudja le küzdeni, hisz pont eszt várja el tőletek a többség! szégyen hogy a roma politikusok-is úgy gondolkodnak mind a tanulatlan cigányok.
    Ép te írtál egy rossz példát mi-szerint bele nyugodtatok abban hogy néhány kanyhaló cigány nem akart dolgozni, és róluk ítélve úgy gondoljátok hogy a cigányok nem akarnak dolgozni! és-mást-sem, evvel ti lezártátok az ügyet, vajon a többi tennivaló-rátok bízót fel adatot is ilyen könnyen fel adjátok!!!!

    VálaszTörlés
  19. -ilyen könnyen fel adjátok!!!! ha ez így folytatodik milesz a magyar országi cigányok sorsa? vagy ez csak egy ? jel,


    Isten az atyánk föld az anyánk.


    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  20. Kedves Kolopár elemér.

    Ne aszt nézzétek hogy nektek van igazatok,
    hanem aszt hogy mit tetettek a cigányok ért!

    Isten az atyánk föld az anyánk.


    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  21. Kedves Kolopár elemér.

    A tények számítanak a látható javulás melyhez nem pénz kel hanem akarat! ha naponta rá beszéled a cigány családot hogy takarítson a háza körül, ha a munkára kettő cigányból egyet rá beszélsz, ha rászorult családoknak gyűlést tartasz, el magyarázod nekik mit jelent az iskola, mit jelent a törvény amit nekünk is bekel tartani,és ezekkel a családokkal tartani a kapcsolatot még nem látsz rajtuk javulást.
    Sok apróság amihez nem kel pénz csak akarat és ki tartás. A többségnek megkel felelnünk merd különben a többség nem fogad el! nem is tudom mi a pöcsnek vagytok ha eszt nem értitek meg, vagy nem akarjátok meg érteni?


    Isten az atyánk föld az anyánk.


    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  22. Kolompár Elemér
    Ha te tényleg az a kolompár vagy?
    Akkor tudod ez amit írtál hazugság mert jóval több
    tanult roma van.Sőt nagyon sok értelmes roma van . Ha te az a kolompár vagy akkor ,ki mozdultál otthonról és láttad hogy a romák szocializálódtak.
    Szellemileg is és az élet vitelük is meg egyezik a
    retkes nyakúakkal.Ha csak nem az a fajta vagy, a ki a rendezvényeken fekete bőrkabátba,hátra fésült hajjal sétál ,aszt képzelve ki ha ö nem lehet hogy meg lepődnél ha el kezdenél beszélget ni egy egy emberel.Ki derülne sokkal értelmesebb nálad ,de lehet ,hogy nem is akarod tudni milyenek a romák mert nem csak felétek élnek. üdv

    VálaszTörlés
  23. Kolompár Elelmér2011. január 11. 23:12

    Aszt hiszem, hogy itt befejeztem a beszélgetést. Ti vagytok az ostoba, önfényező, hazug cigányok mintapéldányai.

    A Devla világosítsa meg az elméteket! Sok sikert az élethez szevasztok!

    VálaszTörlés
  24. egy cigány sem való semmire nem dolgoznak csak lopnak és a kamatos pénzből élnek amit mástól kizsarolnak fel kénne akasztani mindet az aprajától a nagyáig egy semmire való féreg mind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az állam meg támogatja meg pártolja őket mások meg sinylődnek miattuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lopják az áramot és büntetlenül megusznak sok mindent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! így tovább csak őket nézi a kormány ők panaszkodnak hogy el vannak nyomva hát ez nem igaz mi magyarok vagyunk hátrányba!!!!!!!!!!!!!!! mígy a cigány 10000 forint segélyt kap egy rászoruló magyarnak kiszúrják a szemét 2000 forintal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na ki is van elnyomva????!!!!!!!!!!!!!!!pusztuljon mind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés