2010. november 1., hétfő

Emlékezzünk.

     Drága testvéreim! Azon kívül, hogy ma szeretteinkre megemlékezünk, van még egy kötelességünk ezen a napon. Mégpedig az, hogy legalább egy gyertyát gyújtsunk mindazon testvéreinkért is akiket az elmúlt években brutális kegyetlenséggel elvettek tőlünk.De az is a feladatunkhoz tartozik, hogy mondjunk egy imát a gyilkosokért, hogy ugyanaz történjen meg az egész Családjukkal mint amit ők tettek a testvéreinkkel és éljék át azt a szenvedést és rettegést amit mi.
          
         Romák Angyalai.

37 megjegyzés:

  1. Minden mocskos nácit ki kéne végezni .Ne forduljon elől,még egyszer,hogy valaki a hova tartozása miatt haljon meg.A családnak és a kedves segítőknek,meg gyújtsunk gyertyát és minden haragunkat engedjük rájuk. Remélem egyet értetek velem?Had pusztuljanak.

    VálaszTörlés
  2. Persze hogy egyet értünk veled! aszt azért ne feled hogy mi a békéért harcolunk, és békésen!.


    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  3. HALOTTAK NAPJÁN
    Halottja van mindannyiunknak, Hisz percről-percre temetünk, Vesztett reményt meg születünk És gyászmenet az életünk. Sírhantolunk, gyászolunk mindig, Temetkező szolgák vagyunk! Dobjuk el a tettető álcát: Ma gyásznap van, ma sírhatunk! Annyi nyomor, annyi szenny, vétek Undorít meg e földi életen, Hulló levélt hányszor feledtet A megváltó, a gyilkos bűneiért, hányszor kell a sírra néznünk.
    Dobjuk el a tettető álcát: Ma ünnep van, ma sírhatunk!... 2010 november 1.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  4. Sokan halnak meg,de nem szabad el felejteni.Nem betegség, baleset,,,gyilkosság mások gyűlölete tette őket a sírba.Sajnos végig jártam,a temetéseket ahol azokat az embereket temették akiket meg gyilkoltak.És egyik voltam vagyok aki nem értette mi történik .

    VálaszTörlés
  5. Ez most más el loptak tőlünk 20évet. Ellopják a pénzt a mit az unióból kapnak a romák .És most számon kérik rajtunk a múltat, a jelenünket meg nyomorítják.És még így is azt mondom büszke vagyok a romaságomra ,az emberségemre .Sőt tudom hogy ,van a romák között összetartás és megvan már az a generáció a ki nem néznél tétlenül egy újabb holokauszt vagy egy újabb gyilkosság sorozatot.ROMÁK CSAK MAGUNKRA SZÁMÍT HATUNK HA BAJ VAN.

    VálaszTörlés
  6. OLASZLISZKA!!!!!!!!????????

    VálaszTörlés
  7. DOMINA

    Te el gondolkodtál már azon hogy a cigányok fegyvertelen nép! és nagyon sok a túl erő ellenük!
    gondolkodj el ezen! és ha lehet ne jácad hogy cigány vagy!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  8. Névtelen írta...

    OLASZLISZKA!!!!!!!!????????

    Újra aszt tudóm neked mondani, gondolkodj el hogy eszt a nevet te most mire használod!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  9. ROMÁK SZÍVE Nem értek veled egyet mert Dávid is le győzte Goliátot.Hiszek a népemben de nem hiszek a te romaságodba.A fegyver az ember és az megvan.

    VálaszTörlés
  10. Sajnálom az esetet szégyen ,meg is kapták érte a büntetésüket a mit meg érdemeltek de az nem jelenti azt ,hogy embereknek kezébe kell venni más emberek sorsát halálát. Mi vagyun.k a romák ,olaszliszkával amit egész életünkbe cipelnünk kell,és ök Hány ember halt meg 9 vagy talán még több .Tudom jobb a békesség .

    VálaszTörlés
  11. ROMÁK SZÍVE ,NAGYON RÁÉRSZ MINDEN HOVÁ ODA POFÁTLANKODSZ TE ÁLL ROMA.

    VálaszTörlés
  12. BOCSÁNAT OLASZLISZKÁÉRT...!!!!!
    Én bocsánatot kérek azért a szörnyű tettért.
    Szegény tanár úr, de ö már nem érez ezért a családjának szólhatna a szegény szó.
    Sajnos Magyarország cigánysága meg lett bélyegezve,de miért? Mi akiknek semmi köze az esethez miért mi szenvedjük meg? Most már elég volt ,én nem vagyok gyilkos nem vagyok cigány bűnöző!!!!Magyar cigány vagyok!!
    És mi van a náci csendőrség szörnyű tetteivel ,és a 80vanas években el követett cigány ellenes verésekkel és az eltűnt cigányokkal? És a 90es években elkövettet, csoportosan és szándékosan aljasan előre megtervelt cigány verésekkel (bőr fejűek)?És a roma gyilkosságok ?
    Mi volt a bűne egy öt éves kis gyermeknek,mikor apja menteni akarta az égő házból és ott várt a őket a halál?
    Mi mit mondjunk mik vagytok ti magyarok, Europa miért nem szeret titeket?

    VálaszTörlés
  13. Miskolc
    Miskolcon a városi bíróság ítéletet hozott a magyar ellenes cigányok ellen.
    Tizenegy miskolci cigányt ítéltek összesen több mint 41 év börtönre rasszista indítékból elkövetett erőszakért. Na ez szép.Magyarellenes rasszista cigányok? Tudjátok magyarok mi nálunk nincs rasszista ,mi nem ülünk össze a kocsmákban és nem beszélünk ki titeket!
    Ezt jól ki találtátok , szépen fel lehet használni ellenünk . Ez megint egy szép gondolat tőletek saját érzelmeiteket használjátok fel ellenünk.

    VálaszTörlés
  14. A mi törvényünket használták fel!!!!!
    Miskolcon azt a törvényt használták fel ellenünk mit a cigányok védelmére hoztak a törvény hozok.

    Tehát fordított pszichológiát használnak fel mint az óvodákban az iskolákban és az önkormányzatoknál.

    VálaszTörlés
  15. DOMINA te elvagy varázsolva, neked csak a szád jár hogy másokat lázításra bírj, te a cigányok ellen dolgozol, csapdába csalná minket te szemét láda! a ROMÁK SZÍVE meg érzi ellenségeinket, nincs szükségünk be épült cigányra, a ROMÁK SZÍVE nem fogadja be!

    A következő írásnál megál az eszem!!!
    mindannyian tudjuk mi volt nem kel hogy ki oktas minket, főleg ne a ROMÁK SZÍVET.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  16. ROMÁK SZÍVE ÜZENET A CIGÁNY TESTVÉREKNEK!

    Sokat tűrtünk és tűrünk, szívünkben hordjuk a sok keserűséget amit tettek velünk, nem csak a elmúlt húsz év alatti keserű élet fáj szívünkben, nem csak a jobbik vagy épen a hitler okozót nekünk fájdalmat, többről van szó, majd ROMÁK SZÍVE elmondja miről van szó, figyeljétek és ólvasátok eszt az oldalt!!

    Úgy írom hogy minden cigány testvérem megértse, uszigatnak minket cigányokat, lázadásra buzdítanak és bísztatnak, NE!!!! halgasatok SENKIRE!!!! aszt akarják hogy okot adjunk a ki toloncolásra és a mészárlásra, mindent el követnek, ki adják magukat cigánynak csak hogy halgasunk rájuk, NE LÁZADJUNK!!!!

    VálaszTörlés
  17. -Ne tegyük ki magunkat és gyerekeinket a veszélynek, némi baj keverők miatt.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  18. Mi ez?Nem is régvolt amikor,bizonygattad ,hogy a romák meg tudják védeni magukat.Most mástól hallod és meg rémülsz.ROMÁK SZÍVE

    VálaszTörlés
  19. DOMINA neked elment az eszed vagy nem is volt, attól hogy meg tudod magad védeni még nem aszt jelenti hogy okot agy a balhéra, ez nem egy irányú utca, tudom nyáladat csorgatva várod már a parancsot, hogy lőjetek le minden cigányt!!!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  20. 1. A cigányság soha nemvolt beilleszkedett nép mivel nem is volt rá szüksége, hisz szerte a világon várták őket mesterségük és foglalkozásuk miatt, a föld az anya országuk, minden hol szerették és becsülték őket, dicséretes volt cigánynak leni,munkájukra a világ minden táján igényt tartottak az emberek. Ősi vándorcigány foglalkozás volt, vas és fémlemezáruk előállításával foglalkoztak, mint kovács, bádogos, edényfoltozó, és készítettek tepsiket, kályhacsöveket, vödröket, szemétlapátokat, bográcsokat, lópatkókat és patkoltak is, amikor még a ló volt a hadi és közlekedési eszköz. jellemzően vándorfoglalkozásokat űztek, mint zenészek, mutatványosok, medve és majomtáncoltatók, vályogvetők, sintérek, tollgyűjtők, szőnyegesek, lókereskedők, fateknővájók és fakanalasok, seprűkészítők és kosárfonók, de voltak fegyverkovácsok és hadszekérgyártók is. foglalkozásaik egyben kasztrendszert is jelentett, egymással nem keveredtek, foglalkozásuk neve különböztette meg őket egymástól, de egymástól eltérő nyelvet is beszéltek, kialakultak a törzsek. mint például a Kherarik, akik házépítők, vályogvetők voltak, a Khelderasik, akik üstfoltozók és készítettek juhászkampót, fokost, csengőt, rostát, de kést is köszörültek. vagy a Gurvarik, akik eredetileg marhakereskedők voltak, majd letelepedve kolompokat készítettek, bádogos munkát végeztek és üstházakat csináltak. na meg a Lovarik, akik az eredeti kovácsmesterségüket cserélték föl a lókupeckedéssel, a lókereskedelemmel. még van/volt több (foglalkozási)törzs is, akik egymástól elkülönültek, egymás nyelvét nem ismerték. szigorúan a saját törvényeik szerint éltek, a romani kris alapján, aminek legsúlyosabb
    büntetése a közösségből való kitagadás volt. Lesz fojtatva-

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  21. Romakszive nagyon szep vegre egy valodi tortenet a ciganyokrol, visza akarok meni haza a szivem faj regen nemlatam magyar orszagot,,roma leszek orokre koszonom istenem hogy cigany vagyok..

    VálaszTörlés
  22. A cigányokat Magyarországon kívül egész Európában szabályszerűen irtották, mert kártékony férgek voltak. Romániában a 19. század közepéig rabszolgák voltak. Azért csak nyugodtan tömjénezzétek magatokat, senki nem szarja le az idióta hazugságaitokat, koszlidércek:D.

    VálaszTörlés
  23. Névtelen.
    19. század! Avval még várj egy kicsit,!!!!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  24. Névtelen .Te minek írsz ide?Nem akartok ti tovább látni az orrotoknál.a romákat tanitatni kéne legyen jövője Magyarországnak. Különben ,elpusztul. Kevesen vagyunk mindig ezt hangoztassák,és ez így fog menni.Állandóan szidni a másikat.Nem dolgozik a roma nem igaz hogy nem tudják nem adnak lehetőséget az embereknek .Na még az a kedvencem ,mikkor hallgatom a médiából hogy milyenek a romák mik a szokásaik.Hát attól meg kivagyok amikor valaki meg mondja mit gondolok vagy mit gondoljak .Egy szóval eldöntik meg sem kérdeznek vagy ha egyet ismersz ismered mind annyit elven megy .Vissza térve a munkára akkor mért mondják, hogy munka nélküliség van ma Magyar országon.Mit keresnek a parasztok a munka nélküli hivatalba ha azok tartják el a romákat.

    VálaszTörlés
  25. CIGÁNYOK VOLTUNK VAGYUNK ÉS LESZÜNK.

    Hidd el! Te úgy vagy JÓ ahogy vagy, és ne kérdezd senkitől, hogy mi vár rád, csak higgy abban amiről amúgy is tudod, hogy VAN! Nem kell ismerned sem vallást, sem Titkos Tanokat ahhoz, hogy CSAK AZ TÖRTÉNJEN VELED AMIRE SZÜKSÉGED VAN! Élvezd Isten ajándékát az életet, ne hagyd, hogy olyanra kényszerítsenek ami SZÍVED ellenére van.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  26. Te magad vagy az az erő, amely életre hívja a történéseket - a jót, a rosszat egyaránt. Rajtad áll, melyikre tartod magad érdemesnek: helyes gondolkodással a szerencsét idézed meg, vagy gondolkodás nélkül cselekszel, és bajokat zúdítasz az életedre. Rajtad múlik, bearanyozod-e napjaidat vagy feketére fested magad körül a világot.?


    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  27. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  28. Itt nem beszél össze-vissza senki!!! kivéve az ilyen Zalay vazul félék.

    De már nem sokáig! mert jön új törvény amelyt
    Orbán a fideszes elnöke, vagyis a magyar kormányzó ígért,

    A vegyes házasságot támogató program.


    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  29. Az utolsó bejegyzőnek:

    Idióta! :DDDDDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  30. Névtelen ,Ez mi? Meg akadt az ujjad .Retkes nyakú,nagyon sok a vegyes házasság ,rengeteg a cigo ,Olvastam az ÁRPÁD NÉPE ,,, szóval nekem be jött .Neves a jókedv fontos .Túlzásnak tartom én is a támogato programot de nem is foglalkoztat kinek milyen színű a bőre szóval ,mindegy ki ül a vonaton mellettem.

    VálaszTörlés
  31. Drága testvérek, jön karácsony, ne felejtsétek az üres tenyérből nehéz adni. Igen ám, de az üres tenyér is képes megsimogatni.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  32. Örülök hogy tetszett!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  33. Sajnos az emberek nem értik az ünnep lényegét majd figyeld mit vált ki belőlük.Tele vannak gyűlölettel ,már aszt sem tudják kire haragszanak de azért haragszanak.Tagadják de ez olyan mint a kommunizmus. Aki nem elvtárs az ellenség na így van ez most is csak a nácizmus fel váltotta a kommunizmust . Majd később meg le tagadják mint az elvtársak .

    VálaszTörlés
  34. Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  35. Boldog és békés újévet! kívánok mindenkinek!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés