2011. január 19., szerda

Rothadó Magyarok

Drága magyarok! Vegyétek észre magatok, hogy nem csak a cigányt a zsidót a muzulmánt stb.. utáljátok hanem a saját fajtátokat sem fogadtátok el a népszavazásnál, ha most Orbán V nem lenne akkor a mai napig sem lehetnének magyar állampolgárok a határon túli honfitársaink látszik azért, hogy a Viktorban benne van az az egy-kettő hegedű vonás. Ez a vers tükrözi a valódi arcotokat. A nagy magyar országot a ti hazaárulásotok miatt szabdalták szét és még ti mertek beszélni az összetartásról mikor egy x kellett volna és már haza is jöhettek volna a testvéreitek. Gusztustalan kocsi nácik hát megtagadjátok a fajtátokat, ez a magyar lány jól meg mondja nektek ezzel a versel. Ha nem vagytok hülyék meg értitek, (amit mondjuk kétlek). Imádom ezt a verset mert ez elmond mindent a nagy magyarokról.

Dobszay Károly: Ne féljetek, nem megyünk haza!


(A nemmel szavazók és a távol maradók táborához...)

Ne féljetek, nem megyünk haza
Minket már régen nem hív a Haza
Mely álmaink bölcsője, sírja volt
Ma rákos fekély, rothadó kék-sárga folt
Ne féljetek, nem megyünk haza

Ne féljetek, nem megyünk haza
Ott a házaknak már nincsen ablaka
Mely múltba néz s jövőbe lát
Nincs, ki megfújná a trombitát
Ne féljetek, nem megyünk haza

Ne féljetek, nem megyünk haza
Az már oly régen a másság temploma
És te is csak szolga, rab vagy ott
Bár zsebedben útlevél ragyog
Ne féljetek, nem megyünk haza

Ne féljetek, nem megyünk haza
Irigység népe, te céda, te buta
A mi kincsünk nem lopott kacat
Lelkünkben hordjuk: hit és akarat
Ne féljetek, nem megyünk haza

Ne féljetek, nem megyünk haza
Hazugság népe, te gyáva, ostoba
Ahol mi élünk, az mind magyar sziget
Koromsötétben virrasztó tüzek
Ne féljetek, nem megyünk haza

Ne féljetek, nem megyünk haza
Vagyunk és maradunk, mint kivert kutya
Sorsunk már régen nem sorsotok
Árulók, latrok, újgazdagok
Ne féljetek, nem megyünk haza

Ne féljetek, nem megyünk haza
Hol testvér a testvérnek farkasa
Ki hajnalig háromszor megtagad
Légy átkozott, légy gazdagabb
Ne féljetek, többé nem megyünk haza

http://www.youtube.com/watch?v=rIYoW9oewj4


21 megjegyzés:

  1. Zalay Vazul.
    Igen te kis buta maflasz! Károly a lány! hogy jötté rá avval a saláta fejeddel?

    Nem szép dolog gúnyolni egy könnyedző kitagadt nép csoporttót!

    VálaszTörlés
  2. Mi van cumiztok nagy magyarok. Úgy veszem észre neked ,mint Károly tetszik ,Te kis köcsög ,, ugyan már .

    VálaszTörlés
  3. Kedves rühescigányok!

    Ti már nem tudtok rohadni, mert már akkor elrohadtatok, amikor az ősanyátok megbaszatta magát egy púpos, pajeszos vándorzsidóval egy marék szotyiért, valamikor 624 évvel ezelőtt, két holdtöltével azután, hogy apátok, a Sátán a ménköves bűzölgő picsájából a világra szarta a gusztustalan, degenerált fajtátokat.

    Ámen

    VálaszTörlés
  4. Szerintem a szerzo pontosan ilyen huje gyerekekrol beszel mint te vagy, nem csoda miert van anyi ellensegetek!!!!

    VálaszTörlés
  5. Te, tudatlan bubuféreg, minden országban a cigányokat választják el fallal az emberektől, vagy deportálják őke, vagy csak simán agyonlövik...

    Olvasgasd a híreket faszfej, a napjaitok meg vannak számlálva, mentek vissza Sátán picsájába, ahonnan előmásztatok, gusztustalan, primitív paraziták.

    VálaszTörlés
  6. Névtelen ,Neked meg a zsíros nyakú ,fajtádnak nem tűnik fel menyere mocskosak vagytok olvasgasd az írásaitokat .Tudod mit a seggünkbe sem vagytok.

    VálaszTörlés
  7. Bubu,ÜDV. ÖRÜLÖK ,HOGY ÍRTÁL.

    VálaszTörlés
  8. Nevtelen

    vagy senki??? igen meg neved sincs oljan nagy paraszt vagy!!! nemhiszem hogy az ijen fajta parasztoknak jobb lenne a magyar hatar tulso oldalan..probald meg romaniaba kiabalni kivagy vagy Szlovakiaban vagy barhol mashol Europaban es meglatod...engem nem kell gyozkodnod en tudom kik vagyunk hova tartunk es mit akarunk mirank a jovo var egy szebb jobb a mostanitol mert ha egyszer mar lent vagy csak folfele mehetsz!!!....de ti tudjatok a jovot??? nez korul a raszizmus es a nacionalismuson kivul mar nemmaradt semi nektek ...ha azt gondolod hogy a Cigany nem rug visza tevedel...ti 1100 eve szabadok vagytok...es...nulak vagytok Europaban. Pedig ez eleg hoszu ido megmutatni a vilagnak hogy a legmuvelteb nep vagytok mint azt sokszor terjesztitek.mi csak 20 eve vagyunk szabadok igazan...mit akarsz??? milegyen??? hiszen ti az elso 75 evig raboltatok gyilkoltatok europat a haborukban nacik voltatok a kisebbseget koncentracios taborokba hordtatok .. ma europa uniot veszitek at es Europa mar szegyenrol beszel...szoval mire vagy anyira buszke?????...en nembantalak hiszen mindenki annak szuletett aminek szuletet..de hagyd abba azt a nagy dumat...gyilkolas meg lofasz.. mire valo ez??? problemad van meny orvoshoz

    VálaszTörlés
  9. Drága Magyar testvéreim(fehérek) Ha már kifizettük a holokamut hát csináljuk meg. MIndenki rühelli őket. Franciák,stbstb.. Ki fogjuk írtani őket igy vagy úgy. Szálasi, Árpád, és Hitler nevében! Ébredj Magyar! 14/88

    VálaszTörlés
  10. Mindenben igazunk van, a fasizmus a veretekben van es kimutatjatok mit szeretnetek...nefelj paraszt amint felebredtetek mi azon leszunk hogy ateljetek uj Mohacsot, Donkanyart !!!!

    VálaszTörlés
  11. A vers a maga módján szép, hiszen Gyurcsányunk volt olyan kedves és riogatta a panel prolikat a 23 millió románnal, s ennél mocskosabb dolgot még én sem éltem át életem során. Ez a vers nekem egy megalázott ember panaszára emlékeztet s valljuk be a népszavazás sikertelensége a szocik negatív kampányának köszönhető. Én még nem szavazhattam akkor, de majdnem visítottam, amikor kiderült az eredmény. Az ilyen kaliberű dolgokat ne a nép döntse el, mert a népet könnyen meg lehet vezetni, s gyakran hülye is. Az egészben az nem tetszik, hogy megint jöttök ti drága cigányok azzal, hogy mi vagyunk a hibásak, de mivel ti is ennek az államnak a szavazópolgárai vagytok, így ti is részesei vagytok ennek a szégyenfoltnak.

    Bubu!

    A magyar szélsőségesek a román és szlovák szélsőségesekhez képest pisis gyerekek. Tapasztalatból mondom ezt. Nem értek veled egyet abban, hogy nincs semmink, mert igenis van, csak végre fel kéne ébrednünk ebből a posztkommunista rémálomból. Azzal sem értek egyet, hogy nullák vagyunk, mert a történelmünk a bizonyíték, hogy nem vagyunk azok. Rengeteg feltalálónk, zeneszerzőnk, szentünk van akiket európaszerte ismernek a népek. Azt, itt senki nem hangoztatta, hogy a legműveltebbek lennénk, de az átkosig, még a parasztember is volt olyan művelt, mint a ma élő diákok zöme, sőt merem állítani, hogy a mai fiatalok nem fogják tudni elszavalni a anyám tyúkját 80 éves korukban. Azt, hogy a honfoglalás utáni időkben miként jártuk Európát kicsit srég összehasonlítani a ti állatias viselkedésetekkel. Nem 20 éve vagytok ti szabaok, hanem mindig is azok voltatok ebben az országban, sokkal jobb dolgotok volt itt, mint mondjuk Romániában. Nem voltak nálunk koncentrációs táborok és nálunk létesült a legtöbb kisebbségi iskola a 19. században. Európa azért hurrog ránk, mert nem vagyunk bólogató Jóskák, hanem igenis hallatjuk a hangunkat, másrészről nézd meg kik szítják ellenünk a feszültséget Konrád György és bagázsa, a libsik, meg a szocik, ezzel sajnos együtt kell élnünk. Ez a turáni átok nagyon bejött.

    VálaszTörlés
  12. Emese

    Minden nepnek oljan kormanya van amiljet megerdemel....a szavazast pedig igenis ti a nep szavazott...ezt nem szabad lenne a komcsikra vagy a politikusokra kenni...azert volt nep szavazas hogy a nep dontson...tehat ezt a szegyent nemkel masra kenni.vagy kimagyarazni!!!

    IGEN A CIGANYOK IS RESZESEI ENNEK DE OK SOHA NEM VOLTAK AZ A RETEG AKIK DONTOTTEK!!!!

    A magyar nacik vagy ahogy te mondod szelsosegesek a Romanok es a Szlovakok mellet pisis gyerekek???? Nem nem igaz legalabbis mostanra en beszelem a nyelvuket sehol nem gyalaznak enyire embert mint a magyar szelsosegesek...enyi mocskos web lapok mint a magyar naciknak van sehol senkinek nincs akik egyenesen mocskosul es primitiven becsmerelnek mindenkit legyen az zsido, cigany, roma vagy barmi.

    tudosok : a legtobb a 20 szazadban elvandorolt MO-rol es a legtobb mind zsido szarmazasu volt mint Teller Ede stb
    Vannak Magyar tudosok persze ugyan ugy mint van Szlovak szerb es kepzeld van cigany is de senki nmprobalja bebeszelni a masiknak hogy ok az atyauristen ok a civilizacio atyai mint ezt nalatok teszik...ez teny es valosag!!

    VálaszTörlés
  13. Emese

    Ha ti a komunizmusra kibeszelitek magatokat akkor nekunk ciganyoknak ezt nemszabad??? vagy mi szabadok voltunk??? minket a komunizmus nemtaposott ell??? csak titeket???? hiszen az akkori kormanyt kormanyokat nem ciganyok kepviseltek ...ha a magyar a forradalom utan szabad lett akkor a cigany nem???? y csak titeket nymott ell a komonizmus???? tehat igy igen is csak 20 eve vagyunk szabadok!!!!

    Tortenelem: Igen is Magyarorszagon jott letre egy oljan szakmai stabb akik azal foglalkoztak es foglalkoznak hogy a ciganysagnak egy egyseges indentitast tortenelmet teremtsen meg ez az Indiai elmelet.Ok ezt nem azert tettek hogy segitsenek rajtuk vagy egy igazi tortenelem utan kutatnanak nefeled: Jaj annak a nepnek akinek mas irja a tortenelmet!!!
    Honfoglalas??? miert lenne furcsa oszehasonlitas???? Hiszen azok az osok nem azt mutattak be hogy egy nagy civilizacio atyai voltak...raboltak gyilkoltak Europat amit aztan a mai torteneszek kalandozasoknak neveztek el....miert kell ezt szegyelni???? igenis a II haboruban voltak Munka taborok a ciganyoknak felallitva tovabba a Magyar nacik lotek a dunaba az embereket erol vajon miert nembeszelnek???? szegyellik???? van mit szegyelni valotok es van buszkeseg is de a szegyenrol nemakartok beszelni csak a buszkesegrol es masokat kinevetni...ez pedig nemmegy!!!!! mert ha te azt mondod cigany en azt mondom paraszt...es sorry Emese de jogos

    VálaszTörlés
  14. Bubu!

    Nem a kormányra meg a politikusokra kenem az egészet, csak megjegyeztem, hogy a negatív kampányuk kurvára behülyítette az embereket. Tehát azok voltak a hülyék akik az egészet bevették vagyis akik nemmel szavaztak, illetve akik basztak elmenni szavazni, mert kurvára nem érdekelte őket. Ebbe a cigány szavazó is beletartozik.

    Te itt élsz ezért merem állítani, hogy nem tudod mi a helyzet a szomszédainknál. A románoknál épp most szavazták meg, hogy a cigány az nem roma, s a cigányt cigánynak kell hívni, a szlovákoknál meg fallal kerítik el a fajtádat. Szóval amíg nálunk csak virtuálisan aktívak a szélsőségesek, addig a szomszédoknál kormányszinten jelen vannak ezen elemek.

    Nem beszéljük be senkinek, hogy mi jobbak vagyunk bárki másnál, ideje volna kicsit utánanézned a dolgoknak.

    Egy kurva szóval nem említettem semmit a kommunizmusról, nem tudom ezt honnan vetted ezt.

    Mária Terézia volt az első aki a cigányokat helyhez kötötte nézz csak utána. Az indiai elméletet meg ti szajkózzátok állandóan nem mi.

    A történelmünk sötét foltjaival meg együtt kell élnünk, de nem csak nekünk vannak ilyen foltjaink, és vannak népek akik jobban szégyenlik ezeket a foltokat, mint mi. Szóval Bubu nem kéne ezt erőltetni, mert az érvelésed falsch lábakon áll.

    VálaszTörlés
  15. Emese

    Nem a kormányra meg a politikusokra kenem az egészet, csak megjegyeztem,

    minden esetre ugy nezett ki hogy igen is kibeszeled magad arra.

    Te itt élsz ezért merem állítani, hogy nem tudod mi a helyzet a szomszédainknál.

    Nemtudom honan veszed hogy csak te vagy a felvilagosult...te honan veszed mi folyik Romaniaban??? vagy Szlovakiaban??? gondolod a komunikacio csak Magyarorszagon letezik??? tehat te tudod mifolyik Romaniaban de en nemtudom mifolyik Magyarorszagon??? Ma koszonet a komunikacios halozatnak semmi problema tudni mi hol mi folyik..gondolom te is ugy tudod mivan Romaniaval ugye??? Es akkor is allitom jelenleg Magyarorszagon Vannak a legnagyobb szelsosegesek....es igen is kormanyszinten vannak sot mond melyik Romaniai szelsoseges partnak van magan hadserege???? sehol ez csak is Magyarorszagon van

    VálaszTörlés
  16. Emese

    Nem beszéljük be senkinek, hogy mi jobbak vagyunk bárki másnál, ideje volna kicsit utánanézned a dolgoknak.

    Azt hiszem jo lenne ha inkabb te neznel utana peldaul itt ezen a netten de ha kell akkor tudok adni cimeket hol nezheted meg.

    Egy kurva szóval nem említettem semmit a kommunizmusról, nem tudom ezt honnan vetted ezt.

    az az erzesem itt te nem ertedted meg en probaltam megmagyarazni hogy a Torokok, Osztrak birodalom , Osztrak-Magyar birodalom , Komunizmus allat nem eltunk szabadon csak igazan most mondhatjuk hogy azok vagyunk

    Mária Terézia volt az első aki a cigányokat helyhez kötötte

    ez teljesen hujesseg....Maria Terezia elsoleg azokat es nemcsak romakat telepitetle akik meg mindig vandoroltak...Emese elkel olvasni ezt a kialtvanyt ugyan ugy megtudhatod hogy elotte mar voltak ciganyok akik letelepedve eltek peldaul : Dr Nagy Anrea.... az biztos hogy 1329 ben volt hazankban czigany telepulesek sot 1373 ban cigant mint nemzetseget emlit Szabolcs es Zemplen megye is akik mar reg ott eltek......tehat ekor Maria Terezia meg a tojasban sem volt....Maria Terezia Storyjat sokan felhasznaljak...de enek mas a hattere nem tortenelem .

    A történelmünk sötét foltjaival meg együtt kell élnünk, de nem csak nekünk vannak ilyen foltjaink,

    Sorry de egyetek meg azt amit foztetek....igen vannak mas nemzetek akik szegyenlik es oszinten de magyarorszagon egyes emberek buszkek arra hogy fajgyulolok es a fazsizmus neveben anyit almodozni mint MO-gon ma sehol nincs ...kulonben is Emese figyelj te amelet elmesz amikor valakik arol irnak itt hogy holokausztot szeretnenek vegrehajtani vagy szapant szeretnenek a romakbol gyartani...hogy megvannak szamlalva a napjaink stb de azonnal habozas nelkul felhuzod az orodat ha valaki megirja hogy van mit szegyelnetek vagy nemkellene enyire tulbecsulni magatokat....szoval nem az igazsag utjan vagy...de azert azt kell irnom te vagy tobb ev utan a masodik aki a velemenyet mocskolodas anyazas elgazositas nelkul irja... ezert pedig koszonet jar neked...persze nemmuszalj hogy egyetertsunk..de ez meg ok

    VálaszTörlés
  17. Az anyázókra nem kell adni, mert azok olyanok is. Nem értek igazán egyet a főzzünk szappant a cigányokból szlogennel sem, de az ide kommentelők zöme kiakad az írásaitokon, ami jogos, ha túl komolyan veszed a dolgokat. Én nem veszem komolyan, mert azok a kik itt anyáznak lehet, hogy a való életben kerülik a cigányt. Én nem így teszek, bár volt pár negatív tapasztalatom cigányokkal kapcsolatban, de ettől még nem mondom azt, hogy minden cigány bűnöző. Ismerek olyan családot akik úgy élnek mint a magyarok, ismerek olyat aki a zenél európaszerte, ismerek olyanokat akik a lomizásból élnek, és ismerek olyat is aki a búcsúkon, majálisokon szórakoztatnak. Ezen emberek mindegyike szégyelli az olyan cigányokat akik bűnözésből élnek, ahogy én is szégyellem, ha egy magyar bűnöz. Nálatok amennyire én ezt megfigyeltem a közösség összetartó ereje akkor is nagy, ha épp valaki bűntettet követett el. Én ezzel nem vagyok kibékülve talán azért mert nem vagyok cigány és teljesen más a gondolkodásmódunk. Nem akarom ezzel azt mondani, hogy agresszív asszimilációra van szükségetek, de nekem az az érzésem , hogy sokan közületek nem igazán találják magukat a világban, elszakadtak a cigányok kultúrájától és a magyar meg nem fekszik nekik, remélem érted mire gondolok, és ezt most nem sértésnek szánom, ezek az én személyes tapasztalataim. A széles látókör az amit én például a politikusokból kurvára hiányolok. Hidd el nekem Bubu az átlag magyar kisember nem rossz és nem is jó, csak tömeg, semmi. Mi mind kivárunk, hagyjuk, hogy ránk tapossanak, s ha a láb továbbáll akkor sem egyenesedünk ki teljesen, mert tudjuk, hogy jön egy újabb láb. A szélsőségesek eszmék mind tiszavirág éltűek, s a kisember sokszor nem is törődik vele, mert van más gondja ami a túléléséhez szükséges.

    VálaszTörlés
  18. Emese

    Az anyázókra nem kell adni, mert azok olyanok is. Nem értek igazán egyet a főzzünk szappant a cigányokból szlogennel sem, de az ide kommentelők zöme kiakad az írásaitokon, ami jogos,

    Szerintem ez egy jol megszevezett idelatogatok irogatok!!! akik a vilaghalot teleszartak gyulolettel a zsidok ciganyok ellen.

    Ezen emberek mindegyike szégyelli az olyan cigányokat akik bűnözésből élnek, ahogy én is szégyellem, ha egy magyar bűnöz. Nálatok amennyire én ezt megfigyeltem a közösség összetartó ereje akkor is nagy,

    Emese egy bunozo az bunozo nem a szarmazasa miat az vagy a szarmazasa miat kell megitelni a bunozot...nem hiszem hogy a ciganyok a bunuzoket partolnak...hiszen te is irod vannak ijenek vagy oljanok is koztuknk . A roma bunozok pedig nem reprezentaljak az oszes romakat...ugyan ugy mint te irtad a szelsosegesek nem reprezentalnak mindenkit MO-gon

    Nem akarom ezzel azt mondani, hogy agresszív asszimilációra van szükségetek, de nekem az az érzésem , hogy sokan közületek nem igazán találják magukat a világban,

    Termeszetesen mar ideje lenne valamit igazan tenni ""de egyutt""..szerepet adni oljan romaknak akik tudjak a dolgukat...igen vannak akik lesuljedtek teljesen de remelem azt is tudod hogy a forradalom utan 95% a szelnek engedtek oket vagyis munka nelkuliseg, szegenyseg stb

    Hidd el nekem Bubu az átlag magyar kisember nem rossz és nem is jó, csak tömeg, semmi.

    Itt ezt egy kicsit furcsalom hogy semmik, de ha ara gondolsz hogy ezeket kritizalnam akkor megsugom neked hogy amikor azt irom paraszt az nem a Magyarsagott jelenti ...hogy erts a Magyarsag tobb nemzetbol tevodott osze es tevodik ma is ez a tortenelemtol a mai napig igy volt en ezt soha nem kritizalom hiszen magamat is kritizalnam..ha a parasztott emlitem akkor pontosan olyan emberekre gondolok akik szelsoseges "irogatok" aki arol almodoznak a Magyarsag neveben hogy hogyan gyilkolnanak masokat pontosan a faj szerint. Sokat kritizalom a tortenelmet amit sokan ugy ertik hogy a Magyarokat becsmarolom...ha visza mesz es elolvasod miket irtam akkor latod hogy a parasztokrol irok(mar ertek kik azok) a magyar tortenelemmel kapcsolatba pedig kritizalom a szegyenfoltokat...

    A szélsőségesek eszmék mind tiszavirág

    igen az de mire elhervad adigra sok ember elletet megkeseritik....igaz jol meglehet elni belole

    VálaszTörlés
  19. Szerintem a magyar paraszt az ufó.... Ufók márpedig vannak. Az ufó a világegyetem legfejlettebb lénye és sokan azoknak hiszik magukat, mint pl Lenin, Hitler stb, de mind elbuktak, mert az ufók magukra hagyták őket. Ne feledjék el parasztok az ufó egy Felsőbbrendű lény, aki nem fog lealacsonyodni a magyar paraszthoz!!!

    VálaszTörlés