2011. január 17., hétfő

A tanár üti a gyerekeket.

Ha valaki tudja a jó megoldást az ilyen jellegű problémákra akkor írja meg sok embernek tanulságos lehet.

17 megjegyzés:

  1. Ki az a paraszt te?Mért nem jelzitek a hatóság felé .

    VálaszTörlés
  2. Kedves Névtelen.

    Mondanám hogy nem az számít hogy paraszt-e vagy-sem, ugyanis a paraszt álandóan óbégat, mert a cigányok! na-de akkor a paraszt legyen már példa mutató! főleg egy tanár!!!!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  3. A retkek másból nem értenek, csak a pofonból. Amíg csendőrök verték le a veséjüket, ha nem tudták hol a helyük, addig viselkedni is jobban tudtak, ha emberekkel találkoztak.
    A kis retek puja biztosan nem véletlenül kapta, a tanárral mindig tisztelettel kell beszélni, bár egy istenes verést jobban megjegyzett volna.
    Sok retek rendőrre, orvosra, mentősre, nyugdíjas nénikre támad, semmi tisztelet nincs bennük, ezért nem érdemelnek ők sem emberi bánásmódot, mert csak elkanászodnak a rühes, dögevő paraziták.

    VálaszTörlés
  4. Ez a fejelős tanár, netán a saját családját is fejeli? szerintem igen! mert nagyon profi módon fejel és eszt bizony gyakorolni kel, aki így fejel az már le fejelt egy pár gyereket! de remélem a börtönben majd meg tanulja hogy! hoppá!!! nem akarok gusztustalan leni))))


    Isten az atyánk föld az anyánk.


    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  5. Névtelen írta...2011. január 18. 7:16
    Te szarházi retkesnyakú vedd már észre, hogy akit ütnek az is egy náci fattyú na de csak irtsátok egymást nyugodtan és szoljatok ha segítség kell megyünk. Egy kérdés még. Fegyvert vigyünk vagy elég ha fejelünk mi is?????????????
    by:FEJELŐGÉP

    VálaszTörlés
  6. Remélem a tanárt nem rúgják ki ugyan is én még ilyet nem láttam, hogy egy pillanat alatt átfejeli a tudást a kis parasztba.Hát ezért vagytok ti ilyen okosak parasztok mert mindenki felyrátétellel tanit titeket de majd ezt mi is alkalmazzuk átadjuk a tudásunkat nektek. Csak a fejetek bírja ki. Ha valaki tudja, hogy hogy lehet belépni a diplomás fejelők klubbjába az lécci irja meg.

    Fejelésre éhező.

    VálaszTörlés
  7. Hát nem tudom. Kemény dolog, de az előzményeket,
    akár több héttel korábbról nem ismerjük.

    Egy biztos: a diákoknak jogaik vannak, kötelezett-
    ségeik nincsenek.

    VálaszTörlés
  8. Szívesebben nézném a tanárt ahogy le szakítja a fejét annak a paraszt gyereknek.Mit foglalkoztok vele ? Bár csak az egész iskolába leszedné a fejeket ,nem lennének gárdista palánták.

    VálaszTörlés
  9. ROMÁK ANGYALAI .
    SZÍVESEN BELE BUJNÉK A RUHÁTOKBA, KÉRLEK JELEZZÉTEK ,JÖHETEK E MERT EZ AZ ÉN NÉPEM HARCA .

    VálaszTörlés
  10. Az ég kék, a fű zöld és a primkó retkek hazudoznak. Ez így természetes.

    Az egy kibaszott kis retek gyerkőc, így nem a magyarok szoktak viselkedni.

    Amúgy meg, nagy a pofátok sejtek, de ez nem baj, majd annál butábban fogjátok nézni a lángoló putriaitokat.:)

    VálaszTörlés
  11. a tanár elméletileg nem verheti a gyereket, de az vesse rá az első követ, aki meg tudná állni, hogy ne üssön szét egy ilyen kis pofátlan cigány gecit.

    VálaszTörlés
  12. Domina! milyen harcról van szó! kérlek informálj róla engem is! máris össze tróbitálom harcosaim!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  13. Parasztozunk? Cigányozunk? Egy ilyen sajnálatos ügy kapcsán. Kinek mi a célja? A faji megkülönböztetés visszaszorítása? Hogyan? Parasztozunk, cigányozunk, retkezünk. Gratulálok angyalok!
    Egyébként a "főszereplő" diák nem roma, nem is náci. Magatartási zavarokkal küszködő diák. Egy a sok közül. Ismerem, tanítottam. A tanár besokalt. Rossz megoldást választott. Az ítéljen, aki hasonló anyagi és erkölcsi megbecsülés közepette rezzenéstelenül képes eltűrni azt, ami egy szakiskolában nap mint nap tapasztalható. Mint tudjuk, nem a jól szituált, szülők jól nevelt, szorgalmas gyerekei tanulnak szakiskolában.(Persze biztos van kivétel.)
    Véletlen keveredtem az oldalra. Elkeseredtem. Mondanátok, paraszt tanár vagyok. Mit vártok, ha Ti is bélyegeztek.

    VálaszTörlés
  14. Én is tudom ti is tudjátok! ez nem így működik ha a tanár-ha a diák tesz olyan magaviseletet  ami ráadásul bűncselekménynek számít akkor annak felelni kel tettiért, mert más küllőben verekedni járnak a tanárok és diákok az iskolában!

    Ha diák lenne most a tanár helyében, akkor is aszt javasolnám feleljen tettiért! mi régen fegyelmit kaptunk és miatol jobban féltünk mind a veréstől.
    Persze megértelek én téged, de valahol elkel kezdeni a rend csinálást!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  15. A rendcsinálást a fejekben kell elkezdeni. Mindenkiében. Kivétel nélkül.

    VálaszTörlés
  16. Látom ti nálatok a brutális verés a rend csinálás .Lesülne a bőr a képemről ,ha nem védeném a fajtámat .Most legyen nagy a mellényetek,magyarok látjátok mi történik, és még sem tesztek ellene be húzzátok fületek farkatok egységes magyarok.Sunyiba ütitek a gyerekeiteket ,az sem zavar titeket ha más üti .mi az ,hogy a cigányok verik a gyerekeiket ,a parasztok ütik sőt üttetik .ÁMEN ,hagy húljona férgese .

    VálaszTörlés
  17. Szeretném tudni hol tanít most ez a tanár

    VálaszTörlés