2011. március 15., kedd

A honfoglaló Vona

A jobbik át rajzolja Magyar ország térképét, fővárosként Gyöngyöst jelöli meg ahonnan megszállja a falvakat városokat mire Orbán észbe kap addigra Vona átveszi az uralmat az ország felett és lesz habzsi-dörzsi a nyilasoknak. Az ujj államban viszont az orbán féle vegyes bandát nem fogja megtűrni a sok náci. Ezért szeretném ezúton felszólítani a miniszter elnök urat, hogy kösse meg a kutyáját mielőtt felfalja a gazdáját és most már döntsék már el végre, hogy ki kinek is a kutyája mert ami Gyöngyöspatán folyik az már honfoglalás.
            Az angyalok köztetek járnak és figyelnek.
                Romák Angyalai.

17 megjegyzés:

  1. Sajnálnám ha ez így lenne.

    VálaszTörlés
  2. Ez a poszt csak simán szánalmas, minden tekintetben.
    Értelmetlen zagyvaság, tele helyesírási hibákkal.

    Nagyszerűen jellemzi retkesék szellemi színvonalát.
    Degenerált selejtek:)).

    VálaszTörlés
  3. Had kérdezzem már meg az a sok naplopó gárdista miből él ?Vagy nekik nincsenek létszükségleteik ,családjuknak sem na ezt írja meg nekem valaki.Szerintem fát lopnak és árulják ,meg betörnek .Kérdezem én miből fizetik a szállást ellátást ,hetek óta? Csak nem a mi pénzünk ből?

    VálaszTörlés
  4. Kedves névtelen hát eszt kérdem én is sőt, mostmár vannak ott Gyöngyöspatán más naplopók is a betyársereg hát ki fizeti őket! miből élnek ezek az emberek hisz a nép szegény vagy nem, a hazugság utol érte őket!

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  5. Míly sötétek, primitívek vagytok cigányok.

    VálaszTörlés
  6. Vazul.Ti már megint loptok.

    VálaszTörlés
  7. Vazul. Te-se tudod honnan a pénz miből élnek az ingyen élők?

    VálaszTörlés
  8. Romákat ütnek kancsikával a faluvédő gárdisták.
    Nem kímélnek asszonyokat sem gyerekeket sem öregeket ...
    Ez már NYILAS CSENDŐRSÉG .......

    VálaszTörlés
  9. Gárda ruhában randalírozott gárdista saját fajtáját támadta meg.
    Mielőtt berúgott el határozta , hogy az első cigányt kit meglát megveri.
    A meg vert öreg néni el mondta.
    Nekem rontott és közben kiabálta ,retkes cigány meg halsz!
    A néni meg ilyet és ahogyan menekülni kezdet el eset, mikor a földre került abban a pillanatban rugdosni kezdte.
    Mikor ki derült,hogy a néni magyar a gárdista (Sz Károly)nevetett és azt mondta,be voltam pálinkázva.

    VálaszTörlés
  10. Kétszáz tagjával Hajdúhadházra készül a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület. Azt tervezik, hogy áprilisban több héten keresztül állandó járőrözést tartanak a 13 ezres kisvárosban. A szolgálatra a Jobbik elnöke Vona Gábor is jelentkezett.

    VálaszTörlés
  11. Az elmúlt napokban a sajtóban megjelentek olyan hírek, hogy a gyöngyöspatai eseményekhez hasonlóan a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület áprilisban Hajdúhadházon szeretne két hétig megerősített járőrszolgálatot ellátni.

    A kezdeményezésről a hajdúhadházi Városi Önkormányzat semmilyen hivatalos értesítést nem kapott. Másrészt az önkormányzat részéről semmilyen megkeresés vagy segítségkérés nem történt a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület felé a közbiztonság javítása érdekében!

    Hajdúhadházon a városi rendőrkapitánysággal együttműködve az Országos Polgárőr Szövetség helyi szervezete is lát el polgárőri feladatokat.

    A közbiztonság helyzetéről sajtóérdeklődés esetén szívesen nyilatkozunk, de ebben az ügyben a sajtóban felröppent hírekre hivatalos megkeresés hiányában nem kívánunk reagálni.

    Hajdúhadház, 2011. március 16.

    Csáfordi Dénes polgármester

    VálaszTörlés
  12. Mocskok ezek elfelejtik könnyen ha segítenek nekik,biztos láttátok ti is a médiába .A fekete március ként említett esetet .

    VálaszTörlés
  13. A marosvásárhelyi eseményekhez nektek semmi közötök, egyikőtök sem volt ott, vagy tévedek?

    Ennyi erővel hálásnak kéne lennetek, amiért 500 éven keresztül, Európa egyetlen államaként befogadtuk az értéktelen fajtátokat, mivel a németektől a svédeken át a franciákig, mindenhol törvénybe volt fektetve, hogy ha elfognak egy cigányt, akkor azt fel kell akasztani.
    A románoknál a 19. századig rabszolgák voltatok, úgy adták-vették a fajtádat, mint a göthös gebéket, csak valamivel kevesebbért.

    Szóval, köszönjétek meg szépen, hogy volt hova bújnotok és, hogy azóta is eltartunk benneteket, pusztán keresztényi erényeink gyakorlásának köszönhetően.

    VálaszTörlés
  14. BULCSÚ,Mos hívod fel az ember figyelmét ,hogy semmi köze a marosvásárhelyi esethez. Akkor neked mi közöd van a múlt hoz .íme egy hegylakó,kinek neve Bulcsú.

    VálaszTörlés
  15. Így kezdtem névtelen:

    "Ennyi erővel..."

    Kapís?

    VálaszTörlés
  16. Bulcsú Mellesleg. Kapísi?

    VálaszTörlés
  17. ez teljesen valószínű.

    VálaszTörlés