2010. augusztus 31., kedd

Magyarország a nácik melegágya.

„Amikor a társadalmi környezet ellenséges az áldozattal szemben, mint a cigányok esetében, akkor a társadalom többsége a történetet eltagadja, jelentőségét csökkenti és a valóságot elferdíti.” Ez az idézet a jobbik politikája és ennek szellemében megfossza a cigányokat az emberi jogoktól és építené a halál tábort részünkre. Amibe a kormányon lévő Fidesz nem szól bele ezáltal aszisztál a náciknak de legalább az MSZP vagy az lmp kiállna a törvényesség mellet ha már úgy is állandóan a vitára keresik az alkalmat. Szégyen, hogy a magyar egyházak egyike sem hallatja a hangját egy ilyen súlyos nép irtási kísérletnél, és nem is beszélve a talpnyaló dísz cigányokról akiknek a ilyenkor üvöltözni kellene minden lehetséges és lehetetlen helyen és hangoztatni a jogainkat.
Pl:
1.Minden személynek joga van valamely állampolgársághoz.
2.Senkit sem lehet sem állampolgárságától, sem állampolgársága megváltoztatásának jogától önkényesen megfosztani.

De mit vár az ember ott ahol a 12 éves gyerekeknek börtönt építenek. Amikor szavaznunk kellett akkor jött mindenki nyalizni mikor meg tenni kell valamit akkor meg megbújik a háttérben Dániel Péteren kívül aki az alapvető emberi jogokért harcol egy országgal és ha kell többel is.Mi A Romák Angyalai támogatjuk Dániel Pétert és figyelünk felkészültünk a védekezésre.

7 megjegyzés:

  1. Aki folyamatosan bűnt követ el az nem hasznos tagja a társadalomnak. Ki kell rekeszteni. Elítélni. Mondják, hogy ők is emberek.. meglehet de a kutya sem harap bele az etető kézbe.

    VálaszTörlés
  2. A cigányok a bűnözés melegágya!

    VálaszTörlés
  3. ezt a mocskos oldalt kb 5 cigány csinálhatja,mert a többi még írni sem tud.

    VálaszTörlés
  4. Büdös köcsög parasztok már ott tartotok . Mások mondják meg mit gondoljatok .Ti meg birkák mentek. Mindig a bűnözést mondjátok .Orbán V. Törvénybe hozta a 14 év,kor tol, el zárást.Iskola első nap 3 paraszt lány elment lopni.a paraszt ribiket ki engedték.Lopjanak tovább a köcsögök rájuk nem vonatkozik a törvény .

    VálaszTörlés
  5. A címbeli idézet a cigányok ELHALLGATOTT ÁLDOZATAIRÓL
    szól.
    Sajnos még nem épült fel tábor, így lakója sincs.
    Jogaitok a tisztességes, törvénytisztelő életmódhoz
    van, a bűnözök kiírták magukat a társadalomból, így
    az emberekre vonatkozó jogok őket nem illetik meg.

    Ezt a mocskos oldalt a bipsik csinálják !

    VálaszTörlés
  6. Komolyan mondom, olvasgatom itt ezt a "komoly" oldalt és nem fér a fejembe, hogy aki ezt szerkeszti, miért csinálja? A cigányokat mindenki utálja, mint a szart, ez rendben is van, de akkor létrehoztok egy ilyen "blogot", ami telis tele van helyesírási hibákkal, fogalmazási nonszenszekkel és, nem mellékesen, orbitális baromságokkal!
    Miért jó nektek, hogy minden viszontagságon felül, még szépen ki is nevettetitek magatokat? Mert ha valaki olyan csinálná ezt a szart, aki esetleg még írni, urambocsá, fogalmazni is tud, akkor oké. Akkor sem tetszene, de legalább lenne vmi formája!
    A hozzászólásokról inkább nem is tennék említést, mert azoknál is csak (micsoda véletlen) a kibaszott cigányok nem tudnak írni!!!
    Egy szónak is száz a vége: HÁÁÁHÁHHÁHÁHÁHHÁHHHÁHHÁÁÁHHHHÁÁÁÁÁ
    RETKEK!!!! HÁT MI A BÜDÖS, NÁDIPILLANGÓ KURVA ANYÁTOKAT AKARTOK TI???? SZAROK VOLTATOK, VAGYTOK ÉS LESZTEK IS!!!! NEM VAGYTOK ELLENFELEINK, EL LESZTEK ÉGETVE, EL LESZTEK ÁSVA!!! KIÍRTUNK MINDEN TETVES CIGÁNYT EBBŐL AZ ORSZÁGBÓL, EBBEN BIZTOSAK LEHETTEK, MAJMOK!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Névtelen,Remélem jobban aludtál az éjjel? Ennyi szar,hogy fér egy emberbe?Persze ha egyáltalán a te fajtádat annak lehet nevezni.

    VálaszTörlés