2011. február 14., hétfő

A náci vezér megérett az akasztásra.


Nyílt levél Vona Gábornak.

(Kedves olvasók előre elnézést kérünk a trágár szavakért, de sajnos ez az agyilag gyenge náci és ivadékai másképp nem értik.)
Elnök úr ez a viselkedés mód amit a mai napon is megengedett magának az betegségre vall még pedig súlyos és kezelhetetlen. Nem tudjuk elképzelni, hogy mi válthatta ki önből ezt a kisebbségi komplexust, de ha hamarosan nem gyógyul ki belőle akkor nem a cigányokat hanem önt kell ivartalanítani addig amíg mások rá nem jönnek, hogy az akasztás lenne a legjobb megoldás mert mi sem szeretnénk egy gusztustalan náci halottat látni, élve is elég gyomor forgató. Próbáljunk rájönni a betegség gyökerére, van egy olyan lehetőség, hogy fejre esett, ami ekkora fejnél nem nehéz, vagy szexuális bűncselekmény áldozata lett gyermekkorában amit szeretne megint átélni. A felszólalásban említett segítő jobbot ön ajálgatja aki egy köztörvényes bűnöző? Elméletben a magyar embereket képviseli beleértve minket cigányokat is akiknek 500ft-ot ajánlott a szavazataiért és ön képes az országunk szeme láttára törvénytelenséget elkövetni szánt szándékkal? pl: a gárdamellényben jelenik meg a parlamentben és akkor a beszéd témáit inkább nem is említem. Minden felmerülő téma esetén a cigányság jut az eszébe, talán az állam adósság meg a családja fogyatékossága is a cigányság bűne? Én egy magyar állampolgár vagyok aki a cigány kissebséghez tartozom, de az ön szemtelen állításával ellentétben az iskoláim befejezése óta adó fizető állampolgár vagyok aki még törvénybe ütköző dolgot nem követett el önnel ellentétben. Magyarországot ilyen emberek mint én és a Romák Angyalai többi tagja, jobban tudja segíteni az előrehaladásban, mint ön azzal a zavaros és ideggyenge fejével. Az országunkat az ilyen antiszemita trágyarakások döntik porba mint ön a polgárháborús elveivel amivel előbb vagy utóbb eléri a bitófát.

54 megjegyzés:

  1. A cikk minden egyes szavával egyet értek! A náci jobbik hatalmas veszélyt jelent Magyarországon a rendre, biztonságra nézve. Nagyon örülök, hogy a Fidesznek végül volt bátorsága betiltani a gárdát. Végre rend van ebben az országban. Nagyon szívfacsaró olvasni egyes fórumokon, hogy még mindig nem vagyunk képesek szeretetet érezni cigány embertársaink iránt! Legalább mi, fideszesek különbözzünk ebben a náciktól! Hisz ők el akarják őket gázosítani! (Ugye tudjuk, kik gázosítottak el embereket!?) A cigányokat türelemmel, szeretettel kell átnevelni. Nagyon érzékeny lelkük van nekik, mivel annyi évszázadon át meg lettek különböztetve, ki voltak rekesztve. Ezért ügyelnünk kell rá, hogy ne sértsük meg az érzéseiket, és ne akarjuk őket mindenféle munkával az évszázados hagyományaik föladására kényszeríteni! Persze dolgozni, kell, ahogy a miniszterelnök is megmondta, de türelemmel, kitartással kell őket a munkához édesgetni, nem pedig úgy ahogy a nácik csinálják.

    VálaszTörlés
  2. Hadd szögezzem le: nem kívánom Vona Gábor mélyen tisztelt belső szerveinek romlását. De azt eléggé, hogy a szerencsétlen országban, melyet hazámnak tekintek, az általa képviselt szellemiség ne kapjon teret. Akkora szólásszabadságot, amibe a náci propaganda belefér, nem szeretnék.

    VálaszTörlés
  3. Tudjátok, kezdetben én is ilyen megértő és toleráns voltam a nácikkal, csak hogy "Vona álarca mögött egy fenevad rejtőzik". Mennyire igaza volt! Az ilyen vadállatokkal mit lehet kezdeni? Ha a kezed nyújtod neki, a karodat akarja! Igenis, rohadjon meg az ilyen a börtönben. Ne haragudj, de mindig ideges leszek, ha valaki a Kiválasztott Népet gyalázza. Tönkre kell az ilyet tenni, el kell lehetetleníteni. Különben az ördögi propagandája megfertőz mindannyiunkat. Ezért mindannyiunknak harcolnia kell a nácizmus ellen, naponta küzdenünk kell, mielőtt még ez az ocsmány féreg, melyről végleg azt hittük, hogy sikerül kiűzni a civilizációból, újra fölüti az ocsmány fejét. Drukkolok, hogy sikerüljön.

    VálaszTörlés
  4. Jaj, Vonára sokkal rosszabb vár, mint egy börtön, vagy anyagi rossz. Elveszik a lelke. Aki tudja ez mit jelent, nem kívánhatja ezt még neki sem, minden életet gyalázó tette ellenére sem. A Sátántól pedig nem lehet megszabadulni börtönnel és anyagi elkobzással. ha csak annyi lenne Vona Gábor fertőző betegsége, amit börtönnel meg lehet oldani, nem félteném az országot. A cigányság tényleg követ el bűnöket, de ezt ki vonja kétségbe, hol van itt az elhallgatás? A cigányság más mércét használ a saját közösségében belül a bűnökre, mint a más közösséggel szemben. Hol van itt az elhallgatás? A magyarság is más mércét használ a magyar ember bűnére nézve, mint a cigány ember bűnére nézve és ha ezzel nem találkoztál a kuruc infón, az nem csoda. mert ott nincs az IGAZSÁG, CSAK hazugság!

    VálaszTörlés
  5. Cigányok !
    Jobban tennétek, ha felsorakoznátok VONA mögé
    (ha eszetek lenne belátnátok), mert:
    1. az ifjúságotok kollégiumban (bentlakásos
    iskolában) elindulna a civilizáció, a föle-
    melkedés irányába!
    2. a bűnözőitek táborokba zárásával a ti élete-
    tek is nyugodtabb lenne!
    3. a féktelen purdégyártás helyetti 2-3 vállalá-
    sával a megyszületett utódaitok nagyobb anya-
    gi biztonságban, emberi módon nőhetnének fel.
    4. a Jobbik kínálja nektek azt az esélyt, hogy
    Magyarországban maradhassatok.

    VálaszTörlés
  6. Vazul

    Te nem a jobb eletet akarod.te nem az igazsag utan jarsz te az emberek ellen vagy.te a holokousztrol dumalsz es szapant akarnal csinalni az emberekbol...te egy allat vagy habar az alatokat ezel csak sertem..te egy rak betegseg vagy a tarsadolmban

    VálaszTörlés
  7. Retkek!

    Tökmindegy, hogy mit pofáztok, mennyit ajvékoltok, nektek itt nincs jövőtök.
    Jobban tennétek, ha önként elhúznátok a beleteket Indiába. Máskülönben rábasztok.

    VálaszTörlés
  8. Retek!

    de édes vagy! Szövegértési képességednél csak a humorérzéked gyengébb. Egyébként az a főfő hogy gyűlölködő,és aszt nemkel komolyan venni! :)

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  9. Csak erős idegzetűeknek!

    http://www.youtube.com/watch?v=BvHvYZNtbQQ

    Pont ez lesz Magyarországon is, ha hagyjuk hogy a gárda meg a jobbik tovább fertőzze a népet a náci eszmékkel! Ez a jobbik igazi arca.
    Gondolkodjatok el rajta!

    VálaszTörlés
  10. Retkek szíve!

    Hol volt alkalmad megfigyelni a szövegértési képességeimet?

    Te kis "sszt".

    Ha nem értenéd: magyarul "azt"-nak írjuk, te hernyó:DDD

    VálaszTörlés
  11. "Pont ez lesz Magyarországon is, ha hagyjuk hogy a gárda meg a jobbik tovább fertőzze a népet a náci eszmékkel!"

    Tényleg ez lesz, csak nem a repülőtéren, hanem például a 8. kerületben, meg Ózdon és egyéb cigányfertőzött helyeken.
    A Jobbik és a "náci eszmék" ellen egy dolgot tehetnétek, hogy kivetitek magatok közül a bűnözőket, a semmirekellő parazitákat, hogy visszautasítjátok a pozitív diszkriminációt, elkezdtek tanulni, dolgozni, hogy tiszteletre tanítjátok a neveletlen kölykeiteket, rendben tartjátok a környezeteteket, egyszóval elkezdtek ember módjára élni.

    Tudom, hogy ez utópia, az állatok nem tudnak emberként viselkedni, ahhoz sajnos túl alacsony az intelligenciátok. Azt sem vagytok képesek felfogni, hogy miért rühellik az egész világon a lekoszlott fajtátokat, hiába van az orrotok alá dörgölve, csak sipákoltok, hogy ez rasszizmus, szóval tényleg esélytelenek vagytok.

    A Jobbik ellen meg, a saját észjárásotok szerint lószart sem tehettek és az ellen sem, ha egyszer a népnek elszakad a cérnája és kiirtja, vagy deportálja az összes cigányt, mert benneteket valamiért sehol nem látnak szívesen, sehol nem akarnak befogadni.

    VálaszTörlés
  12. Hogy a népnek? azért az túlzás, még szerencse hogy magyarországon több az okos ember, mind a blab blab.

    Ha tud okosat a jobbik akkor aszt a parlamentben el fogadják, ennyit erről.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  13. Retkek szíve!

    Inkább erre kellene reagálnod:

    "A Jobbik és a "náci eszmék" ellen egy dolgot tehetnétek, hogy kivetitek magatok közül a bűnözőket, a semmirekellő parazitákat, hogy visszautasítjátok a pozitív diszkriminációt, elkezdtek tanulni, dolgozni, hogy tiszteletre tanítjátok a neveletlen kölykeiteket, rendben tartjátok a környezeteteket, egyszóval elkezdtek ember módjára élni."

    Arra azért kíváncsi lennék, hogy miből gondolod, hogy te meg tudod ítélni az emberek szellemi teljesítő képességét, miközben az írásképedből egyértelműen lerí, hogy az általánost is csak kisegítőben végezhetted el?

    Ilyenért, hogy "aszt", mifelénk 3. osztályba sem engedtek volna, te szerencsétlen fogyatékos. De még okoskodsz... Szánalom:).

    A nép nem a Parlamentben ül kispajtás, az utolsó közvélemény-kutatás szerint a magyarok 85%-a rossz, vagy nagyon rossz véleménnyel van a cigányokról, de ez a többi országban sincs másként és minél többen lesztek, annál nagyobb terheket rótok a gazdaságra, vagyis az adófizető emberekre és annál jobban utálnak benneteket. Persze nem csak azért, mert kártékonyak vagytok, hanem főleg, mert nem tudtok viselkedni, erőszakosak és koszosak vagytok, nagypofájúak, hangosak, idegesítőek, primitívek és tanulatlanok, szartok a törvényekre, és senki nem akarja, hogy a gyerekei ilyen szocializálatlan előember-kölykökkel járjanak iskolába. Kb. ennyi, meg egy bambi.

    Na, ezt sikerül értelmezned retek legény?

    VálaszTörlés
  14. Retek! szó sincs arról, hogy tagadnánk vagy védelmeznénk a cigányság köreiben aggasztóan terjedő bűnözést (szélsőséges garázdaság, gyilkosságok, lopások, rablások, prostituáltak futtatása stb). Arról van szó, hogy a szélsőséges, gyűlöletkeltő nácielme pl.te írtad,(előember-kölykökkel)pl. lekel lőni a cigányokat, stb). válasz rossz válasz. Rendészeti, gazdasági, oktatási, szociális stb. feladat rengeteg van, de meggyőződésem szerint a vona-féle demagóg megközelítés csak elmérgesíti a helyzetet. És azért a bűnözéshez visszatérve: ahogy a romák közt sok a fatolvaj, úgy a nem romák közt sok pl. az adócsaló- és az ki pénze???
    A megélhetési gyerekcsinálásban nem hiszek, de sokat segítene a demográfiai helyzeten, ha ti, többségiek, nem pusztítanánk el évente kb. ötvenezer magzatot. Erről ki tehet?

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  15. Retek! tudod mit nem értek? hogy miért hülyül meg az, aki hatalomra kerül és miért haverokat vesz maga mellé és nevez ki amatőröket fontos pozíciókba... az üldözési mániájuk vezeti őket??

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  16. Egy szó, mint száz.
    Magyarország teherbíró képessége hamarosan elfogy.
    A Magyarok tűrőképessége véges.

    Ez így NEM MEHET TOVÁBB !!!
    Radikális változtatás kell !!!

    VálaszTörlés
  17. Igen! Ez így NEM MEHET TOVÁBB !!!

    Aki lop- csal- gyilkol, aszt tutyiba vele!
    a többi szegény embert meg munkára kényszeríteni+ rendes bérel, mert ugye aszt azért mindenki meg érti hogy valamiből megkel élni.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  18. Retke szíve!

    Így tényleg nem fog menni. Először tisztázzuk a szavak jelentését, mert így olyan érzésem van, mintha egy kínainak beszélnék:

    Tehát, te engem parasztnak szólíthatsz, ahogy az cigányéknál szokás, de a retek szócska, páratlanul gyönyörű anyanyelvemen -több jelentése mellett- a te fajtádat jelöli, vagyis azt jelenti:

    cigány.

    Oké, ezt tisztáztuk, jöhet a többi.

    Piacgazdaság van, vagyis a bérek a teljesítmény és a tudás arányában állnak. Egyértelmű, hogy egy szakképzetlen félanalfabéta, nem kereshet annyit a segéd, vagy betanított munkájával, mint amennyit egy magasabb kvalifikációt igénylő munkával kereshet valaki.

    A cigányoknak a szarpucolás büdös, másra meg nem alkalmasak. De azért sorba szülik a kölyköket, akiket sem eltartani, sem megnevelni nem tudnak. Így szaporítjátok a nyomort.

    VálaszTörlés
  19. Az is hülyeség, hogy a cigányok körében most kezdett elterjedni a bűnözés. Az egész történelmetek másról sem szól, mint az üldöztetésről, mivel soha nem akartatok dolgozni, viszont mindig szerettetek lopni és rabolni.

    Ha kételkedsz ebben, 600 évre -amióta betettétek a kormos lábatokat Európába- visszamenőleg tudok dokumentumokból idézni, csak jelöld meg a kívánt időszakot.

    Mondhatjuk tehát, hogy a népcsoportotok évszázadok óta a megtelepedett népeken való élősködésre rendezkedett be és ehhez társul a szintén több évszázados belterjes szaporodásotok, ami a jól ismert és orvosilag alátámasztott átlagnál jóval alacsonyabb intelligenciátokat eredményezte.

    Ez ugye azt jelenti, hogy mind kulturálisan (morálisan), mind fizikálisan (szellemileg) egy csökkent értékű populációt alkottok.

    Persze megpróbálhatunk benneteket a saját szintünkre emelni és próbálkozunk is folyamatosan, de mindenhol kezdik belátni, hogy ez egy lehetetlen küldetés, ami olyan anyagi és pszichés terheket ró a társadalomra, ami nincs arányban, az elérhető sikerben rejlő nyereséggel.

    Ezért aztán egyre többen gondolják úgy, hogy szarni kell a liberálisok által sulykolt humanitárius elvekre és szimplán a saját utódaink érdekeit nézve, olyan megoldást kell találni, ami halálbiztos és végleges.

    az egyik: a deportálásotok egy lehetőleg távoli országba. Hogy fejpénzt fizetünk-e Indiának, vagy kaptok egy saját országot, ez ebből a szempontból lényegtelen.

    a másik: az ennél sokkal kegyetlenebb és a fantáziádra bízom a kérdés lebonyolításának az elképzelését.

    VálaszTörlés
  20. Amennyiben azt gondolod, hogy bántani szeretnélek azzal, hogy lehülyézlek, gondolj arra, hogy ezen az oldalon kétszer hívtam fel a figyelmedet arra, hogy az "azt" szócskát nem "aszt"-nak írjuk, -ami tényleg egy szarvas hibának számít- ennek ellenére ugyanúgy "aszt"-nak írod, vagyis teljesen képtelen vagy a fejlődésre, tanulásra.

    Mi ez, ha nem a szellemi fogyatékosság és a primitívséghez való ragaszkodás legintőbb jele?

    Persze vannak egyéb, tipikusan cigányokra jellemző helyesírási hibák is, például az összetett szavak különírása, holott a neten lógva ezerszer láthatjátok, hogy hogyan kell valamit helyesen leírni, de elméletem szerint nincs meg bennetek a fejlődéshez szükséges agykapacitás képessége.

    Vagyis: képtelenek vagytok fejlődni, tanulni és görcsösen ragaszkodtok a faszságaitokhoz, ami az egész életviteletekre jellemző és aminek azt is köszönhetitek, hogy mindenhol a világon a társadalom peremén, szegénységben, gyűlölettől övezve éltek.

    Ehhez még az is hozzájárul, hogy leírhatatlan primitívségetekben, valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag okosnak, sőt, a legokosabbaknak képzelitek magatokat, egy cseppet sem zavartatva a ténytől, hogy a nagy részetek még az általánost is képtelen elvégezni.
    REzt nevezik értékrendbeli különbségnek és ha 600 év nem volt elég, hogy átvegyétek a befogadó népek értékrendjét, akkor a következő 600 sem lesz elég, csak, hogy már nincs annyi idő, itt pár év múlva összedől az általunk ismert rendszer, a szociális háló, a természetellenes emberjogi törvények elveszítik létjogosultságukat és akkor nagyon rossz világ köszönt rátok.

    Ha a holokausztot figyelmeztetésnek fogtátok volna fel, akkor most más lenne a helyzet, de abból sem tanultatok, ezért mondom, ha van egy csepp sütnivalótok, akkor addig mentek, ameddig lehet, mert ha kitör a gyalázat, senkit nem fog érdekelni, hogy ki volt a jó cigány és ki rossz.

    VálaszTörlés
  21. "...miért hülyül meg az, aki hatalomra kerül és miért haverokat vesz maga mellé és nevez ki amatőröket fontos pozíciókba"

    Azért, mert ezek az emberek telhetetlenek és azt hiszik, hogy soha nem kell felelniük a tetteikért, de sok lámpavasat fog politikus díszíteni, mert ők nem csak szimplán lopnak a közösből, hanem hazaárulást is elkövetnek, amit ugye csakis halállal szabad büntetni.

    Ezek az emberek nagyrészt magyarok, ami nem jelent semmit, mert a politikus egy külön állatfajta, ahol csak a különösen gerinctelen, csörtető egyedek jutnak pozícióhoz.

    Mielőtt bármilyen következtetést levonnátok, gondoljatok arra, hogy ezek az emberek a pozícióba jutásuk után korrumpálódtak, viszont a cigány politikusok között egyáltalán nem létezik olyan, amelyiket már ne ítélte volna el a bíróság. Kezdve a Kolompár nevű törpével, Farkas Flórival, vagy kedvenc idiótám apjával, a nyíregyházi Balogh Artúrral, egészen az előszeretettel rasszistázó Sztojka Ágiig.
    A városi és a megyei cigány önkormányzatokban szintén 90%-ban sittes analfabéták ülnek, szóval szégyen a cigányságra nézve, hogy nincsenek tiszta múltú vezetőik és ez is a miénkhez nem hasonlítható értékrendeteket tükrözi.

    VálaszTörlés
  22. Felesleges neki magyarázni,provokál,és élvezi ha valaki ugrik a fárasztó blődségeire.

    18. 3:51 Meg írtam röviden érthetően!
    Nyilvánvalóan nem gondolja komolyan.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  23. névtelen .Gondoljatok arra mielőtt bármilyen következtetést levonnátok,a romákról milyenek is vagytok ti?(Azért ,,,,,,,,,.Ezek ,,,,,,,,,.)Na ezek után én mit mondjak? Ha ennyire elfogult vagy, mit keresel ezen az oldalon? Meg akarod mutatni milyen okos vagy, mert otthon semmibe vesznek .

    VálaszTörlés
  24. Vona! El árulom NEM a cigányok miatt megy tönkre az ország!


    * Milliárdos adócsalást derítettek fel a pénzügyőrök
    * Félmilliárdos adócsalással buktak ingatlanosok
    * Használtautó-kereskedő cégek elcsaltak félmilliárd forintnyi adót
    * Budapesten nem bűn az adócsalás
    * Egymilliárdos adócsalásra bukkant az APEH
    * 250 ezer forintos büntetést ért a nyugta nélkül árult dinnye
    * Az APEH rárepül a feketefoglalkoztatásra * Nagyon üldözné az áfacsalókat Brüsszel
    * Egy alkalmazottat foglalkoztató, gabonakereskedő vállalkozás csalt adót gátlástalanul
    * 233 milliós adócsalást derítettek fel a fináncok.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  25. Vona! El árulom NEM csak a cigányok miatt
    kel szégyenkezni!

    * Részeg volt a rendőrre támadó nő
    * Helsinki Bizottság: Elfogadhatatlan a fogyatékosokat alázó rendőrök ítéletének enyhítése
    * Újabb gyanúsítottja van a kézigránátos gyilkosságnak
    * Vesztegetésért elítéltek egy volt rendőrt * Sajttal akarta megvesztegetni a rendőröket
    * Letöltendő börtönre ítéltek egy rendőrt
    * Börtönbe megy a korrupt nyíregyházi rendőr
    * Egyetemi vesztegetés: kilencen előzetesben maradnak
    * Kirúgják Borovszky Tímeá

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  26. Hogy lopnak-e a magyarok.
    Kérdezd meg Andrej Koncsalovszkijt.

    A magyarok még az oroszoknál is jobban lopnak Figyelmeztetem a kollégáimat, hogy a magyarokkal nem kevésbé veszélyes dolgozni, mint az oroszokkal, mert még náluk is jobban lopnak” – fakadt ki Andrej Koncsalovszkij, a Diótörő című filmet 2007-ben Magyarországon forgató világhírű rendező.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  27. Romák szíve teljes mértékben igazad van csak nem kell ilyen bátortalanul és szerényen írni, hogy a retkes nyakúak milyen tolvajok. Tudjuk mindanyian, hogy az óvoda és az iskola konyháiról képesek a gyerekek szája elöl ellopni az ennivalót a büdös parasztok akkor ezek után még írjam, hogy hány milliókat rabolnak a bankokból, a bank automatákból a múzeumokból, az ékszer üzletekből és még sorolhatnám de nincs értelme mert ettől sujossabb az is, hogy a beteg ebberek szája elöl a kórházban is képesek az adófizetők pénzéből finanszírozott ételt meg gyógyszert is haza lopni a diannás köcsög parasztok.Ez most kinek a szégyene? Szerintem most a paraszok erre azt mondanák, hogy csak egy kis csíntevés a cigányokhoz képest, de szerintünk meg a rablás netovábbja.

    VálaszTörlés
  28. Igen! fent áll a veszély.

    A figyelmükbe ajánlom, hogy Magyarországon igen jelentős sikert ért el a választásokon a Vona Gábor vezette Jobbik nevű szélsőjobboldali párt. Fönnáll a veszélye annak, hogy ez a párt a jövőben hatalomra jut Magyarországon. Egy ilyen párt hatalomra kerülése rendkívüli helyzetet teremtene Magyarországon, mert a második világháború után ez az első olyan párt, amely szélsőséges és fajvédő ideológiájával tudatosan leutánozza, lemásolja Adolf Hitler náci pártját, s ez fenyegetést jelent zsidókra és cigányokra egyaránt. Ez a párt magánhadsereget (a héber szövegben itt a hivatkozás a Magyar Gárdát ismertető angol nyelvű Wikipedia-oldalt jelöli) is létrehozott, amely veszélyt jelent Magyarország lakosaira és a szomszédos országokra. Föl kell tennünk a kérdést: Valóban veszélyezteti-e Magyarország zsidó és cigány lakosságának létét ez a párt és annak ideológiája? Veszélyezteti-e más országok zsidó és cigány lakosságának létét? A párt hatalomra jutása látszólag magyar belügy, de mindjárt nem lesz az, ha az elkövetkező időszakban kiderül, hogy emberei már kifejlesztették, vagy majd kifejlesztik azt az ideológiát, amely a németországi náci párt, a kambodzsai Vörös Khmer és a hozzájuk hasonló modell alapján veszélyezteti zsidók, cigányok és más kisebbségi csoportok létét.

    Nagyon nem szeretném ha a Jobbik párt, nyerné meg a következő választást.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  29. Itt van egy példája annak hogy lehetne más megoldást is találni, a gyűlölködés helyet.



    Mire mosolyogva elmondta, hogy tudod nálunk más a cigányok segélyezése, mint nálatok. Itt pl. pénzt egyáltalán nem kapnak, csak ha családi szinten 180 nap munkaviszonyt fel tudnak mutatni. A 180 napot összehordhatják többen egy háztartásból, de ez a minimum követelmény, hogy egyáltalán kaphassanak valamit. Így aztán amikor az idénymunkák elkezdődnek a földeken, a cigányok szépen elindulnak napszámba, mint a többi rendes, dolgos emberke, és a cselekvőképességüket kiélik a földeken. Ott nincs tele a kocsma, léhűtő, segélyből játékgépező, késelő cigányokkal, hanem a kocsma a falusi kultúra, beszélgetős, társadalmi színhelye ma is, ahogy rendesen volt. A polgármester, bölcsessége megmutatkozik abban is, hogy a cigányok életmódját nem csak tétlenül szemlélik, hanem annak sajátosságaiból le is vonják a helyes következtetést, és nem engednek teret a szélsőséges, deviáns, agresszív megnyilvánulásoknak. Például, ha a cigány elköti az öreg biciklijét a templom elől, akkor lekel dolgozni az új árát, és vissza vásárolni, kisebb értékű lopásnál szégyen táblát helyeznek el a forgalmasabb helyekre. Tetszik a polgármesterek hozzáállása is. Mivel a falu pénzéről és adójáról van szó, nem engedik azt elherdálni. Az említett tüzelő szállítmány is a segélyezés része volt, de barátom szerint akár naponta is kaphatnak valamit a cigányok, de szigorúan csak "természetben". Egyik nap kenyér, másik nap cukor-liszt, harmadnap egy zsák pityóka, utána meg beváltható tej, tészta, vagy konzerv jegy. Pénz nuku. Pénz akkor van, ha dolgoznak. Az önkormányzat is ellátja munkával őket, és azok szorgalmasan festik is az iskolát, takarítják az árkokat, gereblyéznek a templom kertben, amiért persze rendes fizetést kapnak, és egy igazolást a kiskönyvbe, hogy aznap dolgoztak. A pénzből kifizetik a villanyszámlájukat, mint más tisztességes ember. Saját szememmel láttam, hogy a helyi kisebbségek lovakat tartanak, szekerekkel bérfuvaroznak, és használják a kerti pottyantóst. Alapvetően másként néznek ki, mint az itteni züllött fajtársaik. Nem mondom, hogy "tiszta udvar, rendes ház" de legalább nem ér derékig a sz@r a portájukon. Amit még tapasztaltam, hogy a megfelelő bánásmód miatt, sokkal udvariasabbak, például tudnak köszönni, ha bemennek barátom boltjába, és lássatok csodát, nem mernek a boltban lopni!!! Az egész faluban 2-3 élelmiszerbolt van, a kapott jegyeket ezekben lehet beváltani. Kivéve, ha tolvaj az illető. Egyébként lehet sétálni a szomszéd faluba 5-8 kilométert, de ha ott is kitelik a becsület, akkor gáz van. Persze a boltosok is összetartanak. A polgármesterek pedig beérik az adott szóval, hogy a cigó a kajajegyért nem fog mást kapni, csak azt ami rája vagyon írva. Nagyon tetszik ez a rendszer.
    Tetszik, mert értelmes.
    Tetszik, mert igazságos.
    Tetszik, mert humánus.
    Tetszik, mert láthatóan eredményes.
    Láttam a cigánygyerekeket suliba menet. Hógolyóztak a többiekkel. Láttam cigányt templomba menni. Láttam karácsony előtt, ahogy a tüzelős kocsi karácsonyfát dobott be minden portára. Magyarnak, cigánynak egyaránt. Ott ezt is megoldották. Tellett rá. Mert nem hagyják, hogy ellopják a köz vagyonát. Látom az összetartás erejét, és látom az egészséges életösztönt, hogyan rendezi okosan, tevékenyen egy közösség az életét. Látnám nálunk is. Példának biztos hogy nem rossz.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  30. Retkek!

    Nem kell csodálkozni, hogy rühellnek benneteket, mivel a befogadó nemzetet "büdös parasztnak", "retkesnyakúnak" nevezitek, emellett rajtunk élősködtök, mondjatok egyetlen okot, amiért segíteni és nem kiirtani kéne az undorító, rühes fajtátokat.

    A népek mindenhol keveredtek egymással, most nem akarok példákat sorolni, d4e ha tanultatok volna történelmet, akkor ezt ti is tudhatnátok. A cigányok az egyetlen, amelyikkel sehol nem keveredtek és ez valószínűleg a mentalitásotokra visszavezethető, mert mindig is utáltatok mindenkit, aki nem a saját belterjes törzsetekből való volt, vagyis:

    RASSZISTÁK VAGYTOK!

    Ezért nem szabad hagyni, hogy a nyakunkra szaporodjatok. Engem nem érdekel, hogy mi a faszt pofáztok, benneteket ki kell innen pusztítani. Ha önszántatokból nem takarodtok, ki lesztek irtva. Nem keresgélünk semmilyen más megoldást, a rengeteg meggyilkolt ártatlan magyarért meg fogtok fizetni. Ti az ellenségeink vagytok és még emberszámba se veszlek benneteket.

    Meg fogtok dögleni. Mind egy szálig.

    VálaszTörlés
  31. Figyelj Vona és ti-is Vona pártiak!

    Én a magyar cigányok közé tartozom, tudod mit jelent az? te fiatal vagy, kérdez meg egy időseb magyar embert, milyenek voltak a magyar cigányok.
    És ne verd magad nagy dúrannásokban, mert az nekünk fáj, a mi öregjeink is harcoltak a háborús időkben és haltak meg az országunk- szabadságáért,
    feltudod fogni mind ember?
    A mostani állapot, ami ma magyar országon van, nekünk magyar cigányoknak se-mi közünk, nemi juttattuk ide az országot.
    És most elnézést kérek minden cigány testvéremtől!
    Vona! kinek volt jó hogy a románok és más nemzetiségek át jöhetek magyar országra, és ki adót nekik munkát, nem rég még örültetek az olcsó munkásoknak, még pincében is bugdostáttok őket mikor ellenőrzésvolt, sok vállalkozó saját házában szállásolta őket, ha kelet még loptatok is románokat ide magyar országra, ki nyitottátok a határokat az jött aki nem akart, persze mitőlünk magyar cigányoktól el vették a munkát, de-ez titeket nem érdekelt, csak a haszon volt akkor a fontos nektek.
    Persze elfogyót a munka, és ezek az emberek most förtelmes módon trobálnak meg élni,vagyis ugyan úgy élnek mind ahogy éltek a hazájukban.
    Nem teheted meg a magyar cigányokkal hogy meg alázzátok őket, és förtelmes cselszövést terveztek ellenünk.

    VálaszTörlés
  32. Ti retkek mindig csak a csóró és tanulatlan cigányokról beszéltek és mi van a jobb módú hazai és külföldi cigányokkal? Szerintetek nem elégelték már meg a kis hitlerek uralmát. Van fogalmatok arról, hogy a védd meg magad cigány szervezet összeállt nemzetközi szervezetté ami azt jelenti, hogy a tudásukat és a felszereléseiket is megosztják egymással ami a magyar cigányságnak felszerelés szempontjából nagyon kedvező. Az én tudomásom szerint a fegyvernek mindegy, hogy milyen országban van ami azt jelenti, hogy amely fegyverek Jugoszláviában embert öltek azok itt minket megvédenek.

    VálaszTörlés
  33. Te retek! adok neked jó tanácsot.

    Még vágjál össze vagy 50 mázsa lopót fát, mert igen sok hülyeség van a fejedbe, és ha még azután is így maradnál, mégis csináltál hasznosabbat, mind-hogy ostobaságokkal hergeled az egyszerű normális embereket.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  34. Retkek!

    Nem akarok belemenni a faszságaitok részleteibe, mert tök fölösleges. Aki komolyan olyan dolgokat hisz, mint ti, azt mifelénk idiótának hívják.

    Próbáltam nektek elmagyarázni, hogy mi vár rátok, de a belterjes szaporodásotoknak köszönhetően már annyira sötétek vagytok, hogy egyszerűen képtelenek vagytok felfogni intő szavaimat.

    Álomvilágban éltek, de annál könnyebb nekünk. Nincs kegyelem a rühes, gyilkos fajtátoknak és ha ellenálltok, akkor nem csak kibaszva lesztek, hanem el is lesztek pusztítva. Az, hogy mit akartok, vagy mit hisztek, az teljesen lényegtelen.

    Veszélyt jelentetek a gyerekeinkre, ezért végetek rohadékok.

    VálaszTörlés
  35. Névtelen . Még gyermekeitek sincsenek. Ugye ez egy vicc hahaha ha ha ha .

    VálaszTörlés
  36. Ki írja ezt a szart?
    Primitív, műveletlen alak lehet. Fogalmazási és helyesírási hibák garmadája. Teljesen nevetséges. Ostoba, hülye cigány gyerek!

    VálaszTörlés
  37. Nyálkás Náci Cigánypusztító Bruszli Élien Terminátor Vandámm Predátor2011. február 22. 19:52

    Nem baj, jöhettek kapával meg vascsővel, itt automata fegyverrel fogtok szembe nézni. 10-20 büdös cigányt garantáltan lekaszálok egy Kalasnyikovval. És a szemem se fog rebbenni. Dunába lőni az összes féreg gyilkoscigányt!

    VálaszTörlés
  38. Bár nem vagyok egy politikus alkat, de azért ha jobban megnézzük, akkor Vona Gábor csupán arra hívta fel a figyelmet, hogy a romák körében igen magas a népszaporulat. A gyermekek utáni segélyek s állami támogatások jótékony hatásában már régen nem hiszek, ugyanis közismert tény, hogy számos cigány gyerek került egykoron állami gondozásba, míg sokan szenvednek az aszociális közegben és nyomorban. Nem beszélve arról, hogy ezek a megszületett gyerekek siralmas állapotok között cseperednek fel. Egy gyereket fel is kell tisztességesen nevelni, nem csak nemzeni kell tudni! Itt jegyzem meg, hogy a cigány gyerekek esnek nap mint nap áldozatul a roma erőszaknak, a verekedéseknek s minden olyan tényezőnek, amely mindenképpen káros a felnövekvőkre nézve minden szempontból. Vona Gábor úr talán arra is gondolt, hogy mi lesz, ha egyszer a többségi társadalom tagjai azt mondják,hogy "elég volt"! Ugyanis nem kötelessége senkinek sem a másik gyerek felnevelése, nincs reá keret!

    VálaszTörlés
  39. Névtelen, Ne sírj de sajnos egyre kevesebb a magyar ez tény vagy te nem itt élsz ,Mer úgy reagálsz mind aki semmiről sem tud. Látom a szó kincsed elég kicsi ,mondjuk neked éppen meg fele.Nem sokára meg változnak a dolgok .

    VálaszTörlés
  40. Beszarás, egy hatosztályos félanalfabéta retek akar kioktatni magyar nyelvből és aktuálpolitikából.

    Hahahahaha

    Nevetséges vagy! :DDDDD

    VálaszTörlés
  41. Éljen a Magyar Gárda!

    Az utóbbi húsz évben ez volt az a szervezet, ami a legeredményesebben lépett fel a cigánybűnözés (na, ezt a szót a polkorrekt helyesírás ellenőrző pirossal aláhúzta:) ellen! Ahol megjelentek, ott - egy ideig legalábbis - nem fosztogattak tovább a romák, erre húsz éve - a rendőrséget is beleértve - senki más nem volt képes rajtuk kívül, tehát le a kalappal előttük, szerintem tiszteletet érdemelnek! Ráadásul tették ezt úgy, hogy közben egyetlen pofon sem csattant, leszámítva a sajóbábonyi esetet, amikor cigányhordák támadtak rájuk késsel, baltával.

    A liberális, zömében zsidó kötődésű (származás, vagy házasság útján) jogvédők persze végig ajvékoltak, hogy elfogadhatatlannak tartják a Gárda fenyegető fellépését, a kérdés - szerintük - így nem kezelhető. Csak egyvalamivel maradtak adósok ezek a hölgyek és urak, mégpedig egy hatékony megoldással! Ugyanis lehet sírni, hogy ez, meg az nem elfogadható, de akkor javasoljanak helyette valami mást, ami legalább ugyanolyan hatékony! Senki ne jöjjön nekem a párbeszéddel, meggyőzéssel és hasonló, nyilvánvalóan alkalmatlan botorságokkal, ugyanis bármelyik épeszű ember számára teljesen nyilvánvaló, hogy erőszakos bűnözésre berendezkedett, végtelenül primitív és agresszív embereket, mint amilyenek a cigánybűnözők, szép szóval nem lehet megállítani! Képzeljük csak magunk elé, mi lenne, ha így próbálnék leszerelni egy késsel a pénzemet követelő cigánybandát: " - Legyenek szívesek uraim, ne raboljanak ki, én tiszteletben tartom az önök hátrányos helyzetét, rendkívül sajnálom, hogy a rasszista magyarok miatt így kell élniük!" Szóval a liberálisaink valami hasonlót ajánlgatnak nekünk a Gárda hatékony fellépése helyett... Hát életszerű, mondhatom!

    A cigányok kirekesztése pedig szerintem nem rasszizmus, hanem egy teljesen racionális viselkedésforma! Amennyiben pusztán a bőrszíne, öltözete, vagy vallása, esetleg a származása miatt diszkriminálok egy embert, az tényleg fajgyűlölő, erkölcsileg elítélendő cselekedet. Ha azonban azért óvakodom egy romától, mert a cigányok igen nagy részének a viselkedése miatt tudom, hogy kockázatot (lopás, rablás, gyilkosság, vagy az erőszak egyéb formái) vállalok, ha közel engedem magamhoz, az nem rasszizmus, hanem az önvédelem egy teljesen ésszerű és életszerű formája!

    Tudom, hogy vannak rendes, tisztességes romák is, akiket ugyanúgy sújt a hátrányos megkülönböztetés, mint a bűnözésből élő cigányokat. Ezért azonban nem a magyarokat hibáztatom, hiszen mi a romák kollektív elutasításával csak az életünket, testi épségünket, a vagyonunkat próbáljuk védeni több, kevesebb sikerrel. Úgy gondolom, hogy a cigányság nagyobbik, bűnözésből, segélyekből a magyarságon élősködő, a legalapvetőbb együttélési normákra is fittyet hányó része a felelős a tisztességes cigányokat érő diszkrimináció miatt is, hiszen az ő viselkedésük váltja ki a többségi nemzet önvédelmi reflexét! Mondhatja Orbán Viktortól Gyurcsányon keresztül bárki, hogy nincsen cigánybűnözés, amíg az emberek ennek az ellenkezőjét tapasztalják, addig a cigánysággal szembeni diszkrimináció is megmarad! Ha egy településen a roma lakosság aránya elér egy bizonyos hányadot (úgy 30% körülit), akkor a helység lepusztul, mocsok lepi el az utcákat, leromlik a közbiztonság, tömegével költöznek el a tisztességes, dolgozó emberek, töredékére csökken az ingatlanok értéke! A cigányság többségével sajnos nem lehet együtt élni! Jöhet itt bárki "magyarbűnözéssel", vagy adócsalással, ha a tisztán magyarlakta településeken nincsenek hasonló gondok!

    Az is elgondolkodtató, hogy miért a cigányság gyakorlatilag az egyetlen nép a világon, akinek sorscsapás lenne, ha kapna egy saját országot, soha nem is törekedtek erre az elmúlt jópárszáz évben, amíg más népek (kurdok, baszkok, palesztinok, stb) a vérüket ontják egy saját hazáért... A romák többsége sajnos a más népeken való élősködésre rendezkedett be...

    Szebb jövőt!

    VálaszTörlés
  42. Romák Szíve gondolatai!

    De a cigányság mit tehetne, amikor alig 2 százalékuk jár el szavazni és megvehető vezetőik vannak, akik bárkivel lepaktálnak a lóvéért...és az is nagy gond- most az okokat ne firtassuk-, hogy a cigányság minimum 3o százaléka bűnelkövető, megélhetési bűnöző... amiért MINDEN cigányt megszopatnak!!! ez ellen is tenni kellene valamit, és akkor nem lenne okuk,ürügyük, hivatkozási alapjuk fasiszta eszméket terjeszteni, és elültetni egyeseknek azokba, akik gyengék, és boldogok, hogy valakiket okolhatnak a bajaikért! de ha egy hét alatt 6 elkövető közül 5 cigány, akkor jogos, hogy csak Isten tudja, mi lesz a sorsunk...azt azért nem hinném, hogy halomra öldöshetnének 1 millió cigányt büntetlenül és szabadon. AZ már sosem jöhet vissza, vagy, ha igen, akkor földrészek fognak eltűnni nyomtalanul... A MUNKA,A LAKHATÁSJOGÁNAK BIZTOSÍTÁSA, A RASSZIZMUS ÉS A BŰNCSELEKMÉNYEK ISZONYATOSAN KEMÉNY BÜNTETÉSE, AZ ALKALMAZKODÁSI KÉSZSÉG CSÚCSRA FEJLESZTÉSE +OLDÁS LEHETNE...DE KIKNEK FONTOSAK ITT A CIGÁNYOK? SE ITT, SE MÁSHOL, SENKINEK A FÖLDÖN...AZ AKI 2 JÓ SZÓT SZÓL A CIGÁNYOK MELLETT VAGY A CIGÁNYOKBÓL ÉL, VAGY UTÁNUNK Ő KÖVETKEZNE...NINCS SENKIJE A CIGÁNYOKNAK, TELJESEN MAGUKRA MARADTAK ÉS SENKIRE SEM SZÁMÍTHATNAK ÖNMAGUKON KÍVÜL!!!! MINDEN KORMÁNY LESZARTA, ÁTVÁGTA A CIGÁNYOKAT 1945 ÓTA. EZ VAN.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  43. Most akkor eddig a Magdi játszotta a hülyét, vagy a romák szíve másolta be beteg-Magdi agymenését?

    Nem fontos, semmin nem változtat.

    VálaszTörlés
  44. Névtelen,Halottad a szavazat a gyerekek után is jár majd.Jaj nektek,,,,,....

    VálaszTörlés
  45. Az etnikai tisztogatást nem szavazással szokták eldönteni makimajom.

    VálaszTörlés
  46. Romák Szíve gondolatai!



    TÁMADNAK A DARAZSAK...( ha a kedélyek nem csillapodnak, ilyesmi lesz szerintem a cigány-magyar összecsapás is, de, hogy melyik oldal lesz a darázs, arról fogalmam sincs...jó lenne, ha a kormány mielőbb munkahelyeket teremtene, jó lenne, ha leállna az áremelésekkel, és nem ugrasztaná össze hazugságaival, ígéreteivel az amúgy is elkeseredett embereket...)

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  47. Tetszik hogy mások is így gondolják mind én,
    szeretném ha sokan lennénk kik a békés megoldás irányát választják. A magyarországi cigányság sorsa, nehéz helyzetén segítesz ha meg osztod józan gondolkodásod a világgal.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  48. Ezt meséljétek el Gyöngyöspatán

    http://www.youtube.com/watch?v=zc-YJww4huM&feature=player_embedded

    Vagy úgy képzeltétek, hogy a magyarok maradjanak békések, ti meg tovább cigánykodtok?

    Nézzétek meg a videót cigányok! Ha ti nem tüntetitek el az ilyen férgeket, akkor mi fogjuk, de akkor már nektek is késő lesz.

    VálaszTörlés
  49. A gyöngyöspatai nem egyedi eset.

    Mindenhol így viselkedtek, ahol sokan vagytok. Szerintetek hagyjuk, hogy elcigányosodjon az ország? Veletek képtelenség együtt élni, kiirtanivaló férgek vagytok.

    Egyszer elég lesz, nemsokára és akkor KIVÉTEL NÉLKÜL reszkethet minden cigány.

    Aki meg túléli, az sem akar majd tovább itt élni.n Csak idő kérdése és cigánymentes lesz az ország.

    VálaszTörlés
  50. ROMÁK SZÍVE gondolatai!

    Miért nem érthető, hogy 1 azaz egy ember gyilkolta meg azt a szerencsétlen 88 éves asszonyt, nem az 1 millió cigány!!!!!! Nem vagyok hajlandó bűnözőnek érezni magam! Nem öltem, nem loptam, és a cigányok nagyon nagy része ugyanezt elmondhatja magáról!!!!A Fidesz támogatásával tekinthetnek bátran és szabadon gyilkosnak 1 millió cigányt?!!


    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  51. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  52. ROMÁK SZÍVE gondolatai!

    SZENT ISTVÁN INTELMEI (Szerintem nem kell egy cigánynak Szent István intelmeire utalnia akkor, ha bizonyítani akarja saját létjogosultságát Magyarországon, mert épp elég az, hogy ide született és a magyar törvények szerint él és hal...éhen! Én szeretem Szent István intelmeit, de ismerek sok olyan nem cigányt, aki nem is hallott róla, de azért magyarabbnak tartja magát nálam, a cigánynál, a gárda tagjai is ilyen buták!


    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  53. ROMÁK SZÍVE gondolatai!

    Az idő múlása jól mutatja, hogy a befogadók jóvoltából milyen boldogok a cigányok: nem üldözték őket, gazdagon palotában éltek és élnek, jó volt hozzájuk Horthy, Rákosi, Kádár, jó volt az MSZP, az SZDSZ, a Fidesz: mindent megtettek értünk...minden pénzüket ránk költötték, etettek, itattak, óvtak, védelmeztek, taníttattak bennünket, a nyomort az üldöztetést hírből sem ismerjük,: lehetőségeink határtalanok, épp ezért tisztességesen és szeretetben élünk mindannyian Magyarországon: nincs mit egymás szemére vetnünk, mert ez itt maga az éden, az uniós pénzek és az adók legkiválóbb felhasználóinak országa, ahol nem ismerik a korrupciót, a rasszizmust: a kormányok egyenrangú partnerként tárgyalnak a cigány civilszervezetek vezetőivel, soha nem engednek a hatalom közelébe börtönviselt megalkuvó, zsarolható dísz-cigányokat: senkinek sem kell attól félnie, hogy munka és hajlék nélkülivé-válik, mert ez itt a mennyország: a világ szíve, ami tele van szeretettel: itt sosem nevezik korcsnak, genetikai hulladéknak a cigányokat: itt minden szép és jó, és mindenki elégedett, és most a gárda és a jobbik szervezet is, iskolába kísérik gyermekeinket, hát ez csoda ország.

    Isten az atyánk föld az anyánk.

    ((((ROMÁK SZÍVE))))

    VálaszTörlés
  54. Mért nem kísérgetik a cigányok is a parasztokat ,a kölcsönösség nevébe.Az egy mást jobban el fogadás,meg ismerés jegyeben .Ez lene a mottó.

    VálaszTörlés