2010. január 24., vasárnap

Felhívás

Kedves testvéreink, ha valahol a romák ellen irányuló rendezvényt tartanak (PL: Magyar Gárda toborzás, Jobbik lakkossági fórum) akkor menjetek el és jelezzétek, hogy mi is emberek vagyunk nem túrhatnak ki minket az országunkból. Írjátok meg nekünk, és olvasóinknak is mert minél többen vagyunk annál nagyobb eséllyel léphetünk fel ellenük erőszak nélkül a puszta jelenlétünkkel is.

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok Angyalok!Remélem minél több roma figyel fel rátok.Nagyon sok igaságot tutam meg tőletek nekem ez sokat jelent mert én is roma vagyok.Remélem a sok gárdista barom rá jön , hogy kik is ők és honnan jöttek, szerintem eben az országban nem nagyon van magyar csak magának magyarnak való ember.Tán Erdélyben több magyar van mint itt.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok Angyalok! Csak meg jegyezném. Olvastam egy cikket és abban a gárdisták azt hangoztatták ,hogy cigány meg lát egy magyar zászlót ki rakva a házon az nem lehet más csak rasszista. Na ki tehet erről is ha ez igaz, hát a gárdisták mert ők a rasszista eszméjüket hozzá tették a magyar zászlóhoz.Ezzel meg szégyenítve a magyar zászlónkat.

    VálaszTörlés